• 🏽CONTRACTEN TRAINERS (deel 2)🤝🏽

  Ook heren 2 en JO19-1 zijn aankomend seizoen voorzien van twee geweldige trainers.

  Voor heren 2 is dit: Zafer Aslan.
  En voor JO19-1 is dit: Abdullah "Appie" Altunbas.

  Beiden heren hebben we weer wat vragen gesteld en hier hun antwoorden:
  Zafer:
  In 2008 kwam ik naar Nederland, en sindsdien heeft de club Oranje Nassau een speciale plek voor me omdat het de eerste club was waar ik voor werkte. Als trainer heb ik hier veel geleerd en mijn trainers-diploma behaald. Gedurende deze tijd heb ik veel mooie momenten gehad met zowel spelers als families en bestuursleden. Op dit moment werk ik samen met Han Spiele, met wie ik in het verleden in jeugd heb samengewerkt, en samen hebben we besloten om ook met senioren te gaan werken. We werken nu al 2 jaar samen, en omdat we zien dat het goed gaat en TC/bestuur het goedkeuren, hebben we besloten om nog een jaar door te gaan.
  Mijn doel is om ervoor te zorgen dat het ON 2-team minstens in de eerste klasse wordt geleid. Dit zou een goede ontwikkeling zijn voor zowel het team als de club. Hierbij wil ik helpen door jonge spelers voor te bereiden op het eerste team en ze daar klaar voor te maken. Ik wil zowel als team als individueel hieraan bijdragen. Natuurlijk wil ik dat dit seizoen ook plezierig, leuk en leerzaam is.
  Ik heb lange tijd zowel met jongeren als volwassenen gewerkt en heb veel mooie herinneringen opgebouwd. Twee opeenvolgende jaren waren we kampioen met het B1-team. Dat seizoen met die spelers heeft een speciale plek in mijn hart. Sommige van die jongeren spelen nu in het ON1-team, terwijl anderen doorgaan met spelen bij andere clubs. Het maakt me als coach blij om dit te zien.

  Appie:
  Waarom bijgetekend

  Er zijn verschillende redenen waarom ik heb bijgetekend, allereerst vind ik dat ik enorm goed ben ontvangen bij ON. De gesprekken die ik in het begin van het seizoen heb gehad met Gerrit en Alkan hebben de doorslag gegeven in mijn keuze. Ook de uitstekende randvoorwaarden en de vrijheid die ik heb gekregen om op mijn eigen manier te werken vind ik enorm prettig. Ik denk dat er nog genoeg rek in zit voor mij als trainer om met deze geweldige groep te werken, dit motiveert mij. We spelen aanvallend en goed verzorgd voetbal, dit is terug te zien op het veld, ontwikkeling van spelers en in resultaten.
  De voornaamste reden is dat de club mij de mogelijkheid heeft geboden om mezelf door te ontwikkelen in vorm van de opleiding UEFA B.

  Wat is je doel/wat wil je bereiken

  Mijn doel is om mijzelf verder te ontwikkelen als trainer, herkenbaar voetbal te spelen en de spelers helpen in hun ontwikkeling. Niet alleen voetballend maar ook hun ontwikkeling als mens vind ik zeer belangrijk. Door hun bewust te maken van hun potentie en aan de slag te gaan om dit te verbeteren, blijf je leren en ontwikkelen. Voorbeelden hiervan kunnen zijn, leren omgaan met teleurstellingen, vertrouwen hebben in zichzelf, begrijpen dat hard werken loont, communicatie enz..
  Zelf heb ik als doel om aan de slag te gaan in een betaal voetbal organisatie. Alle dagen op het veld staan en spelers te begeleiden naar een betere voetballer/mens geeft mij enorm veel voldoening. Ik heb altijd geleefd voor het voetbal en ik zou het geweldig vinden om dit in de toekomst te blijven doen als trainer. Ik wil me opstellen als een soort spons en zoveel mogelijk leren van collega’s die verder zijn in hun carrière.
  Laat wel duidelijk zijn dat ik een heel duidelijk beeld heb voor mijzelf, over de manier hoe ik wil voetballen en welke vaardigheden/kwaliteiten als trainer ik nodig heb om dit te bereiken.

  Leukste moment tot nu toe

  Ik heb verschillende leuke momenten, de groei van spelers, de samenhang van de groep, manier waarop de jongens durven te voetballen. Ook de 2 verliespartijen achter elkaar waren voor mij leuke momenten om mee te maken. Momenten als deze vraag ik mijzelf af als trainer, Hoe kunnen we de teleurstelling wat heerst in de groep ombuigen tot meer energie, harder werken en geloof in het proces houden.
  Dat waren ook 2 leerzame weken voor mij, ik houd nu eenmaal van weerstand.

  Heren beiden bedankt voor het tekenen en succes! 🧡💙