• 🤝🏽CONTRACTEN TRAINERS (deel 1). 🤝🏽

  Hoewel we nog maar net zijn begonnen met de tweede seizoenshelft, zijn wij intern al weer bezig met de komende seizoenen.

  Wij zijn hartstikke blij met de trainers, die ook voor volgend seizoen hebben bijgetekend bij onze mooie club.

  Bij Vrouwen 1:
  Trainer André Stegehuis bijgetekend.

  1.  Waarom bij getekend?
  “Ik heb bijgetekend omdat ik het een leergierig en hardwerkend team vindt”

      Wat is je doel/ wat wil je graag nog bereiken?

  “promoveren naar de 2e klasse en daarna handhaven “

      Wat is je leukste moment tot nu toe?

  “De hattrick van Rhiya in de gewonnen wedstrijd met 9-0 tegen ASC 62”


  Bij Heren 1:
  Hoofdtrainer: Jeroen Giesen
  Assistent trainer: Henk Hummel

  Wij hebben hen beiden wat vragen gesteld en dit zijn hun antwoorden:
  Jeroen: “Waarom heb ik bijgetekend?
  Het allerbelangrijkste is dat ik mijzelf thuis voel bij deze club. Dit geldt voor zowel binnen het elftal, als daarbuiten. We hebben bij 1 een prachtige staf die elkaar goed aanvult. Daarnaast heeft deze groep veel potentie. Anderhalf jaar geleden had ik mijzelf het doel gesteld om een team te maken dat voor elkaar door het vuur zou gaan. Dat doel hebben we destijds deels bereikt. Ondanks een fantastisch avontuur in Valencia, was het binnen de lijnen niet altijd een team. Dit seizoen kun je spreken van een hecht team dat op trainingen en in wedstrijden altijd het maximale geeft. Ook de leergierigheid van spelers speelt daarin een belangrijke rol. We hanteren dit seizoen een andere speelwijze, waardoor spelers hun posities op een andere manier moeten invullen dan ze gewend zijn. Dit vraagt veel van de spelers en de groep. We zijn er met zijn allen in gaan geloven en worden wekelijks beter. Dat de groep leergierig is, is voor mij als trainer een must om stappen te kunnen zetten. Daarnaast zijn de faciliteiten bij ON super. We kunnen altijd trainen en beschikken over een prachtige instructieruimte waar we voor iedere training en wedstrijd samenkomen om beelden te bekijken en trainingen bespreken.

  Mijn persoonlijke doel is om altijd beter te willen worden. Beter willen worden is een ruim begrip, maar dit zit hem voor mij in beter training willen geven en beter willen coachen. Wat ik nog belangrijker vind is dat (oud) spelers mij zullen omschrijven als een goed mens, in plaats van een goede trainer. Trainer zijn is voor 90% omgaan met elkaar, 10% is het stukje tactiek wat erbij komt kijken.
  In de toekomst zou ik graag mijn UEFA A diploma willen behalen. Op welke termijn dat is heb ik nog geen beeld blij .Zo lang ik goed zit bij ON en de club tevreden is, blijf ik zitten. De prestatieve doelstelling van de club is dat wij uitkomen in de tweede klasse. Dit seizoen verloopt wat dat betreft erg goed. Ik vind dat je als speler, als team en als staf altijd moet dromen van het hoogst haalbare. Na 13 speelronden staan wij 1 verliespunt achter de koploper en vind ik dat we enkel omhoog moeten kijken. Op de korte termijn moeten wij vol voor de 2e periode gaan en zien waar dit seizoen het schip strand. Voor de lange termijn vind ik dat een club als ON altijd in de tweede klasse moet uitkomen, met af en toe een uitstapje naar de 1e klasse.

  Mijn leukste moment tot nu toe bij ON is de overwinning thuis tegen Zutphen. Die wedstrijd is voor ons als team het kantelpunt geweest om te durven geloven dat er dit seizoen wel eens iets heel moois kan gebeuren. Ondanks dat wij het betere van het spel hadden, stonden we 1-2 achter. Op het moment dat Zutphen wisselde, hebben we langs de kant iets aangepast, zodat we konden blijven aanvallen. Doordat het team niet opgaf, we onze taken bleven uitvoeren en positiviteit de boventoon voerde, wisten we een 3-2 overwinning uit het vuur te slepen. Het juichen als team na dat doelpunt is voor mij de bevestiging dat het teamgevoel bij ON1 sterker dan ooit is.”

  Henk: “Waarom heb ik bijgetekend voor nog een jaar als assistent trainer bij ON1 ,deze vraag is voor mij niet zo moeilijk om te beantwoorden omdat het team en de technische staf inclusief de TC nog steeds het volste vertrouwen hebben uitgesproken in onze samenwerking, en dit was een van belangrijkste redenen om voor het 3e seizoen te gaan samenwerken met deze geweldige groep.


  Ons doel is om de spelersgroep naar een nog hoger niveau te tillen dan dat we nu al zijn, na een aarzelend begin zie je nu ook alweer dat we gigantische stappen aan het zetten zijn en dit na een seizoen waarin 8 spelers zijn vertrokken naar elders.


  Er werd mij gevraagd wat ik nog graag zou willen bereiken, ik denk voor mijzelf dat ik het belangrijk vind dat de mensen mij respecteren zoals ik ben en ik ook naar andere mensen toe hetzelfde doe.


  Als laatste mijn leukste momenten tot nu toe,

  Als mens de geboorte van onze zoon.

  Als trainer toch het kampioenschap met LA Première 1 nadat dit in 35 jaar niet gebeurd was.


  Ik wens iedereen veel plezier toe bij wat hij/zij ook doet binnen de vereniging.”