• Reservering Sportbedrijf Almelo

  Teams van Oranje Nassau die voor een potje zaalvoetbal een sporthal willen huren of willen speedsocceren, kunnen dit voordelig doen door gebruik te maken van de korting die het Sportbedrijf Almelo aan onze vereniging biedt. Men betaalt dan het tarief voor “Erkende plaatselijke sportverenigingen” in plaats van het tarief voor “Overige gebruikers”. Voorwaarde is dat de reservering via ONs dient te verlopen.

  Het proces verloopt als volgt:
   
  1. Raadpleeg eerst zelf de beschikbaarheid van de gewenste hal, datum, tijdstip en duur. Dit kan via de link: https://webshop.sportbedrijfalmelo.nl/Bookings/Overview
  2. Vul onderstaand reserverings aanvraagformulier volledig in en klik daarna op de knop Verzenden
  3. De aanvrager ontvangt van het wedstrijdsecretariaat een tikkie voor de verschuldigde kosten
  4. Na betaling wordt de reservering bij het Sportbedrijf Almelo definitief gemaakt door ONs wedstrijdsecretariaat en de aanvrager ontvangt hiervan een bevestiging.
  Voor een overzicht van de tarieven klik je op de volgende link: https://www.sportbedrijfalmelo.nl/tarieven-verhuur/
   
  Teams die via de Grote Clubactie een uur speedsoccer hebben verdiend, krijgen natuurlijk geen tikkie voor het eerste uur dat ze gebruikmaken van het speedsoccer-court. Geef in het formulier bij het veld Opmerkingen aan, dat je de voucher van De Grote Clubactie wilt verzilveren.
   
  Klik hier voor de Aanvraag Sportbedrijf Almelo