• Na ONze succesvolle 15 Days Challenge bieden wij voor ONze (jeugd)leden een compleet trainingsprogramma voor de komende 8 weken. Iedere speler kan op zijn of haar eigen niveau 3 keer per week een training volgen via de VTON play app.  

   

  VTON HOME PROJECT, VOOR DE TRAINERS EN SPELERS DIE IN VORM WILLEN BLIJVEN!

  We begeven ons in een totaal nieuwe situatie waardoor er voor een (te) lange periode niet getraind kan worden. Een ongewilde en niet gewenste situatie vinden wij ook bij VTON en daarom gaan we vanaf maandag 6 april vol aan de bak!

  8 weken, 3 volledige trainingen per week met 3 leeftijdsspecifieke levels, ontwikkeld in samenwerking met onze BVO partners. Beter kunnen de spelers (en trainer) het niet krijgen. Zorg dat de fitheid behouden blijft!

  Via onze VTON Play app bieden wij spelers 8 weken trainingen aan. Alle oefenstof is individueel uit te voeren en met de juiste stimulans van de trainer, TC en/of club een fantastisch voetbalprogramma. Download de VTON Play (of laat spelers deze downloaden) en start vanaf 6 april met het VTON Home Project.

  Samen kunnen we bewijzen dat deze omstandigheden ons niet tegenhouden om onze passie voor voetbal en gezondheid uit te oefenen!

  Wij vragen aan de trainers om hun spelers te stimuleren om de VTON play app te downloaden, zodat iedere speler het VTON Home Project vanaf maandag 6 april kan gaan volgen. Natuurlijk kunnen spelers zich ook zelf rechtstreeks aanmelden.

  Klik op dit bericht voor meer informatie https://www.vton.nl/playapp