• Kledinglease

  Kledinglease algemeen

  C.V.V. Oranje Nassau heeft met goedkeuring van haar leden een kledinglease ingevoerd. De belangrijkste argumenten hiervoor zijn:

  -        uniformiteit van kleding

  -        uitstraling als vereniging

  -        financiĆ«le positie verbetering C.V.V. Oranje Nassau (op lange termijn)

  -        ouders van jeugd hoeven niet (bijna) jaarlijks nieuw tenue aan te schaffen (besparing)

  Middels de goedkeuring van de ledenvergadering verplichten spelende leden zich tot het betalen van een maandelijkse kledingbijdrage. Anderzijds verplicht de vereniging zich tot de aanschaf van een degelijk wedstrijdtenue, welke beschikbaar gesteld wordt aan de spelende leden.

  Het wedstrijdtenue bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en voetbalkousen. De vereniging dient tevens zorg te dragen voor een teamtas, waarin de wedstrijdtenues vervoerd kunnen worden.

  De uitvoerende taken met betrekking tot aanschaf, vervanging, (voorraad)beheer, etc. liggen bij een door het Bestuur aangewezen Kledingcommissie. Daarnaast is de Kledingcommissie het aanspreekpunt binnen de vereniging voor alle zaken met betrekking tot kleding.

  We hebben procedures voor het indienen van klachten, vervanging en dergelijke. U vindt ze onder het menu bij Kleding gegroepeerd. Gebruik s.v.p. de formulieren en handleidingen, die hier klaar staan.

  Klik hier voor informatie over het sponsoren van kleding

   

  Het mailadres van de kledingcommissie kleding@oranjenassaualmelo.nl