• 25-09-2020

  Corona

  Corona beheerst nu al geruime tijd de manier waarop we kunnen trainen, voetballen en, als toeschouwer, genieten van een voetbalwedstrijd, al dan niet onder het genot van een hapje en/of drankje op het terras of in de kantine. Net als voor zoveel andere organisaties is het voor cvv Oranje Nassau een wekelijks terugkerend gespreksonderwerp binnen commissies en bestuur. Op basis van de dagelijkse Corona updates wordt er bepaald of genomen Coronamaatregelen moeten worden aangepast, aangevuld of aangescherpt. Dit wordt dan aansluitend gecommuniceerd via – in ieder geval – website en social media kanalen, en geïmplementeerd.

   

  Komende week

  Voor komend weekend is er besloten dat, ondanks de voorspelde, wisselvallige weersverwachtingen het terras open te houden evenals de buitenverkoop. Dit betekent dat de keuken gesloten blijft (wel zijn er gerechten te bestellen van een kleine kaart). De parasols op het terras zullen worden uitgezet, zodat het terras gedeeltelijk overdekt is. Voor de oudere en slecht ter been zijnde bezoekers is een tafel gereserveerd in de kantine. Deze zitplaats is te bereiken via de (vlucht)deur aan de zijkant van de kantine. Ook hier geldt: 1,5 meter afstand en er zijn een maximaal aantal zitplaatsen, dus vol = vol.


  Nog even dit...

  De tafels en stoelen op het terras en in de kantine zijn zodanig neergezet dat er wordt voldaan aan de geldende Coronapreventie-eisen. Laat deze opstelling ook zo staan. Ga niet met tafels en stoelen slepen. Dit levert elke keer veel extra werk op en vergroot het risico op het krijgen van een boete wegens het overtreden van regels. Bij voorbaat dank! 

  En, omdat de weersverwachtingen wisselvallig zijn, kom voorbereid naar de club. Neem, als toeschouwer, een paraplu mee en kleed je voldoende warm.

  Blijf via ONze website en social media kanalen volgen om op de hoogte te blijven van de laatste stand van zaken met betrekking tot de Coronamaatregelen bij cvv Oranje Nassau.

  Heel veel (voetbal)plezier dit weekend!