• Grote Clubactie

   

  Ook dit jaar doen we met ON weer mee aan de Grote Clubactie, een jaar waarin we het meer dan ooit goed kunnen gerbruiken!

  Zonder JOU geen ONs en Zonder JOU ook geen succes, en naast dat je jouw mooie club steunt, verdien je er zelf ook nog wat mee!!


  Een lot kost €3,00 waarvan 80% (€ 2,40) naar ONze vereniging gaat.

  Als team kun je mooie prijzen verdienen door veel loten te verkopen.

   

  Pupillenteams:             
  30 loten: patatje en ranja

  50 loten: patatje en ranja + uur speedsoccer

   

  Juniorenteams: voor elk lot dat verkocht wordt krijgt het team €1,00 in de teampot. Dat geld kan gebruikt worden om bij te leggen bij een teamuitje, trainingskamp of BBQ. Wanneer er meer dan 50 loten verkocht worden, krijgt het team €1,50 per extra lot in de teampot.

   

  Seniorenteams: Idem als juniorenteams + extra mogelijkheid: wanneer de teamopbrengst niet cash in de teampot wordt gestort, maar op eigen verzoek omgezet wordt naar een tegoedbon voor de kantine, wordt het totaalbedrag met 25 % verhoogd.

   

  O8 t/m O13 

  De teams O8 t/m O13 ontvangen verkoopboekjes met loten voor een eenmalige machtiging. Deze krijgen de spelers/speelsters van hun leid(st)er. Uiterlijk zaterdag 7 november moeten alle boekjes weer ingeleverd zijn, zodat de commissie ze kan registreren.
   

   
  Vanaf O14

  Jeugd Onder de 14 en ouder verkoopt d.m.v. digitale loten. Hiervoor krijgen de leiders in de loop van week 39 een QR-code en een verkooplink die ze met hun teamleden en ouders delen. Deze verkoop kan t/m dinsdag 24 november ‘20.
   

   
  Win € 100.000
  Uiteraard zijn er ook interessante prijzen te winnen met de gekochte loten voor alle deelnemers, waaronder een auto en een hoofdprijs van €100.000,-

   

  Win een NINTENDO SWITCH
  Kinderen die graag prijzen willen winnen door het verkopen van super veel loten kunnen zich aanmelden op: www.kids.clubactie.nl  Zij maken o.a. kans op een Nintendo Switch.

   
   

  Meer info over de grote clubactie staat op: www.clubactie.nl
  Voor vragen over de inzet van ONs: groteclubactie@oranjenassaualmelo.nl