• De laatste fase van de bouw en aanleg velden


  De laatste fase van de bouw en aanleg van de nieuwe velden breekt binnenkort aan. Dat betekent dat in de laatste fase van de competitie her en der zaken net iets anders geregeld kunnen zijn dan standaard het geval is. Daarvoor vragen we jullie begrip. Voor de zomervakantie zullen alle werkzaamheden met betrekking tot de wijzigingen van ons sportcomplex zijn afgerond. Daardoor kunnen we het voetbalseizoen 2024/2025 perfect starten.

  Kleedkamers en ballenhok
  Vanaf 2 april wordt het oude ballenhok gesloopt om vervolgens het terrein bouwrijp te maken voor de aanleg van het nieuwe pupillenveld.
  Vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart zal een team vrijwilligers de materialen van het oude naar het nieuwe ballenhok brengen.
  Vanaf dinsdag 2 april moeten de ballenkarren uit het nieuwe ballenhok gehaald worden. Vanaf dat moment staat aangegeven welk ruimte dat is. De uiteindelijke inrichting van het nieuwe ballenhok, vindt een paar weken later plaats. De eerste paar weken is er nog geen systeem om de ballenkarren op een vaste plek te zetten. Vanaf volgend seizoen zal elk team een eigen ballenkar hebben op een vaste plek in het ballenhok.
  De kleedkamers worden eind april door de aannemer opgeleverd. Daarna moet de aankleding (banken en kledinghaakjes) door ON worden aangebracht.

  Velden
  Vanaf 2 april gaat veld 6 over van ON naar Heracles. En vanaf maandag 22 april start de aanleg van het pupillenveld en het nieuwe veld 3.
  Dat betekent dat tot 22 april de velden 1, 2, 3 en 4 beschikbaar zijn voor trainingen en wedstrijden. Vanaf 22 april geldt voor de trainingen het nood-rooster dat we ook in de winter gebruikt hebben, omdat we dan ‘maar’ over drie trainingsvelden (veld 1,2 en 4) beschikken.
  Wedstrijdzaken heeft in overleg met Heracles voor de wedstrijddagen een schema opgesteld om ook het stadion en hun hybrideveld te gebruiken. Feitelijk zijn er dan nog maar twee drukke wedstrijddagen tot het einde van de competitie, dus dat moet goedkomen met een beperkte overlast. Dit betreft de zaterdagen 11 en 18 mei.

  Aangezien we het de laatste periode met minder velden moeten doen, is het bij ON niet mogelijk om oefenwedstrijden in te plannen. Inhaalwedstrijden voor de competitie worden doordeweeks zoveel mogelijk in het stadion gespeeld.