• dotcomclub

  Binnen Oranje Nassau vinden wij het belangrijk dat ieder speler plezier in het voetballen heeft en zich daarnaast ontwikkelt binnen de eigen mogelijkheden. Om deze ontwikkeling te kunnen volgen, hebben wij jarenlang gebruik gemaakt van het spelervolgsysteem Talento. Met ingang van het seizoen 2020/2021 zijn wij overgestapt naar de opvolger van dit online hulpmiddel: dotcomclub.

  Alle trainers van de jeugdselectieteams zijn verplicht om drie keer per seizoen een beoordeling van hun spelers te maken. Aan het einde van ieder seizoen geeft de selectietrainer in de laatste beoordeling een advies over de indeling van de spelers in het daaropvolgende seizoen.

 • Dotcomsport Online Academy

  Speciaal voor nieuwe (en nog niet zo ervaren) gebruikers heeft Dotcomsport een Online Academy ontwikkeld. Hiermee krijg je toegang tot de basis trainingen om alle mogelijkheden snel onder de knie te krijgen.  

  De trainingen zijn nu voor jou beschikbaar via de website van

  logo_dotcomsport

  zodat je ze kunt bekijken waar en wanneer je maar wilt.

  Bekijk alle trainingen die je kunt volgen en/of waarvan je de link kunt doorsturen naar een clubgenoot voor wie de training interessant is. 

  Bekijk alle trainingen

 • Integratie met VTON

  Naast het spelervolgsysteem biedt dotcomclub vele mogelijkheden voor het voorbereiden, vastleggen en analyseren van trainingen & wedstrijden. Voor de trainingen zijn er koppelingen met de oefenstof databases van de KNVB en VTON. Gebruikers van dotcomclub kunnen de oefeningen uit de VTON leerlijn eenvoudig integreren in hun trainingen.

  Nog geen toegang tot VTON? Stuur een mailtje naar voetbalzaken@oranjenassaualmelo.nl met daarin je naam en het team waaraan je training geeft.