• Het einde van dit seizoen is weer in zicht en dus gaan we alvast wegdromen bij de gedachte van een heerlijke vakantie.........

  Maar tot die tijd zijn er nog een paar belangrijke data die we met jullie willen delen:


   

  SKOR 7x7 toernooi:
  Voordat we de boel afsluiten voor de vakantie, hebben we nog één 'klein' feestje, het SKOR 7x7 toernooi.

  Zaterdag 15 juli staat hiervoor op papier en de inschrijving staat nog open, schrijf je in en maak dat mee!voor jullie klaar om alles in te leveren.


   

  Kleding-, materialen-, ballen- en sleutelsinname:

  Het is weer tijd om de teamtassen in te leveren zodat deze gecontroleerd en klaar gemaakt kunnen worden voor het komende seizoen.

  Dit jaar staan we op dinsdag 27 juni en woensdag 28 juni tussen 18:00 en 20:00 uur voor jullie klaar om alles in te leveren.
  Teams die 1 juli nog toernooi hebben, kleding inleveren 3 juli, verzoeken graag indienen via kleding@oranjenassaualmelo.nl


  - teamtassen (alle teams geen uitzonderingen)
  - softshelljassen van leiders/trainers (alle jassen ookal ben je komend seizoen weer leider/trainer)
  - indien van toepassing uitgeleverde trainingspakken
  - materiaaltassen 
  - ballen
  - sleutels

   

  Alle materiaaltassen zijn genummer en geregistreerd bij uitgifte. Voor de softshelljassen en trainingspakken geldt dat deze gedeeltelijk al genummerd en geregistreerd zijn op naam bij uitgifte. Alle ingeleverde jassen en pakken zullen verder genummerd worden voor de volgende uitgifte. Komend seizoen zal er worden gecontroleerd op registratie. Zo weten we exact wat in omloop is en hoeven we niet onnodig kosten te maken met alle gevolgen van dien.

  Indien er van bovenstaand in bruikleen artikelen zaken missen of niet tijdig worden ingeleverd, worden de kosten daarvan verhaald zoals gebruikelijk. 
  Laat het niet zover komen je benadeeld jezelf, anderen en de club daarmee en zorg dat wat je in het begin van het seizoen hebt gekregen, ook weer ingeleverd wordt!

   


   

  Grasvelden:
  M.i.v. donderdag 8 juni kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de grasvelden. Dit betreft veld 3 en 4. De goals worden verwijderd en het beregeningssysteem wordt op het veld geplaatst.

   


   

  Trainingen:

   

  Trainen is mogelijk tot en met 7 juli.
  Complex dicht voor trainingen en wedstrijden vanaf 8 juli tm 13 augustus.
  Start trainingen 14 augustus


   

  Voor nu rest ONs niets anders dan jullie een heerlijke vakantie te wensen en op naar het seizoen 2023/2024.