• Wij zijn verheugd te kunnen melden dat in de persoon van Alkan Aydemir een goede opvolger te hebben gevonden voor de functie van algemeen coordinator voor de leeftijdsgroepen JO13-JO14-JO15. Alkan maakt met ingang van heden deel uit van de Juniorencommissie en zal daarin de niet-selectieteams binnen de genoemde leeftijdsgroepen vertegenwoordigen.

  Op ons verzoek stelt Alkan zichzelf persoonlijk aan jullie voor.

 • Even voorstellen: Alkan Aydemir

  Ik ben Alkan Aydemir. Ik ben geboren en getogen in Almelo. Toen ik 22 jaar was ben ik begonnen aan mijn carrière bij de Luchtmacht in Eindhoven. Ik ben toen ook verhuisd naar Eindhoven. Dankzij Luchtmacht heb ik veel gezien over de wereld. Mooie dingen maar helaas ook veel heftige situaties meegemaakt. Zo was ik in Curaçao en een week later was ik in Afghanistan. Ik ben 5x op uitzending geweest en heb HBO Logistiek gestudeerd binnen Defensie.

  Ik heb mijn vrouw leren kennen in Rotterdam en ben daarom verhuisd van Eindhoven naar Rotterdam. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn vrouw Nez. Ik heb samen met mijn vrouw drie prachtige kinderen. Wij hebben samen een zoon, Arda tien jaar, (voetbalt nu ook bij ON J011-1) en twee dochters, Sara zes jaar en Azra vier jaar. Twee prachtige meiden.

  Wij hebben acht jaar in Rotterdam gewoond. In 2016 kreeg ik een mooie carrière aanbod op vliegbasis Leeuwarden. Het was voor mij een mooie kans om te groeien in mijn loopbaan. Ik kreeg gelukkig volledig steun van mijn vrouw. We hebben vier jaar in Leeuwarden gewoond. Toch bleek het gemis van familie en vrienden door de lange reis tijd tegen te vallen. Wij vinden familie banden heel erg belangrijk, dat was de reden voor onze terug keer naar de mooie stad Almelo.

  Na achttien jaar bij de Defensie als militair gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt om als burger, medewerker Assistent Manager Logistiek binnen de Defensie te werken.

 • Voetbal is mijn grootste hobby. Van mijn 4e tot mijn 21ste heb ik gevoetbald bij Oranje Nassau. Ik heb samen met Marcel van Laar en Ruud Hondebrink gevoetbald bij ON. Na mijn 21ste heb ik nog een half jaar bij AVC La Premiere gespeeld.

  Via defensie waren er mogelijkheden om trainingscursussen te volgen. Zo heb ik de pupillentrainer en juniorentrainer gehaald. Ook was ik actief in Leeuwarden bij voetbal club Lac Frisia. ik mag denk ik zeggen, dat ik in die jaren veel gedaan heb, zo ben ik onder andere actief geweest als jeugdcoördinator, lid van de veldvoetbalcommissie en lid van de toernooicommissie. Naast al deze bijkomende werkzaamheden ben ik ook al die jaren actief geweest als trainer/coach. In deze jaren heb ik zowel recreatieve teams als selectieve teams getraind van JO8 tot en met JO15. Ik heb ook half jaar bij Cambuur Leeuwarden gewerkt als Ass trainer J012.1. Wegens verhuizing naar Almelo heb ik helaas mijn carrière bij Cambuur moeten beëindigen.

  Afgelopen jaar was ik trainer van J012-2 en nu trainer van J013-3 en ik wil meer en heb persoonlijke doelstellingen. Het beter maken van niet selectie spelers. Het kan zijn dat een team op een bepaalde manier samen wedstrijden kan winnen, maar waarbij de spelers individueel geen of te kort progressie boeken. Ik ben altijd op zoek naar de combinatie hierin. Enerzijds in het veld goed proberen samen te spelen, en van de trainingen en de leermomenten in de wedstrijd allemaal beter worden.
   
  Het is genieten als je gedurende het seizoen de spelers beter ziet worden. Maar dat kan ik niet alleen, daar heb ik ook de inzet en overtuiging van de spelers, en een positieve houding van de ouders voor nodig. Ook bij mindere wedstrijdresultaten mag iedereen best even balen. Maar daarna moeten we met z’n allen weer positief richting de volgende trainingen en wedstrijden.

  Als laatste wens ik iedereen een leuk en sportief seizoen toe, tot ziens op het complex, en ik ga zeker genieten van mijn tijd bij ON.