• Wij willen graag traininingssetjes en of trainingspakken en of tassen al dan niet met sponsoring….. maar hoe zit dat?

  Wij willen graag traininingssetjes en of trainingspakken en of tassen al dan niet met sponsoring….. maar hoe zit dat?

   


  UPDATE 05 juli 2023:

  Beste allemaal,

  Momenteel stroomt de mailbox weer voor met aanvragen voor trainingskleding, paskleding en offertes voor deze artikelen al dan niet met sponsoruitingen en hoe mooi is dat!!


  -----------------------------------------------------------------

  Allereerst ONtzettend leuk dat jullie met jullie team interesse hebben in trainingssetjes! Maar hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk bij en via Oranje Nassau?!?

   

  Wil je alleen voor jezelf bestellen? Kijk dan in ONze webshop!

  Wil je voor je hele team bestellen al dan niet met één of meerdere sponsoren, lees dan hieronder hoe het zit:

   

   

   

  In het geval dat je je als compleet team presenteert met dezelfde kleding dient het te voldoen aan de voorwaarden van de club. En dus dient het van het merk Acerbis te zijn en voorzien van ons clublogo.

  Wordt deze voorzien van sponsoruitingen dan dient het via de sponsorcommissie te verlopen aangezien het team dan fungeert als reclamedrager en dient de kleding te worden aangeschaft via de club.

  Overeenkomst met Acerbis

   

  We hebben sinds 2019 een overeenkomst met de importeur van Acerbis in de Benelux: SD Sportswear te Harderwijk. Acerbis is het merk waar we onder andere ook de wedstrijdkleding en teamtassen van hebben. Als er namens of voor spelers van Oranje Nassau kleding wordt aangeschaft, dient dat dus van het merk Acerbis te zijn en te zijn voorzien van een Oranje Nassau logo op de linkerborst van het bovenkledingstuk. 

   

   

   

   
  Het ON Logo

   

  Het beeldmerk / logo van Oranje Nassau is een geregistreerd merk en mag alleen worden aangebracht op kleding door door Oranje Nassau aangewezen partijen en partners. Het is verboden om zelf een Oranje Nassau logo na te maken dan wel door een derde - niet door Oranje Nassau goedgekeurde partner -  aan te brengen op kleding en overige objecten. Al ONze Acerbis kleding komt via SD Sportswear te Harderwijk. Alleen SD Sportswear en/of door SD Sportswear aangewezen partijen mogen ONze kleding leveren en voorzien van het ON logo en mogelijke (sponsor)bedrukking.

   

   

   

  Met SD Sportswear hebben we lopende (sponsor)afspraken en zoals we bij Oranje Nassau gewend zijn, houden wij ons aan deze gemaakte afspraken en dienen de individuele leden ook deze afspraken te respecteren en te volgen.

   

   

   

  Sponsoring

   

  Wellicht klinkt het volgende streng, maar dit om de sponsoring en dito relaties te respecteren. Sponsoring is een van de belangrijkste inkomstenbronnen binnen onze vereniging en dus ook "meer dan alleen het vergoeden van een kledingstuk" in ruil voor de sponsoruiting. Sponsoruitingen dienen middels de sponsorcommissie te verlopen om zo ook een helder en transparant beleid te kunnen voeren voor alle sponsoren, teams en leden. Het is dus niet toegestaan om als team je te presenteren in een ander merk dan Acerbis danwel in Acerbis kleding zonder officieel Oranje Nassau logo. Ook mogen sponsoruitingen zonder toestemming niet zomaar op teamkleding, tassen of andere objecten gedrukt worden zonder nadrukkelijke toestemming van de sponsorcommissie. Indien een team doormiddel van gesponsorde kleding, tassen of andere objecten wordt gebruikt als reclamedrager dient de betreffende sponsor dat overeen te zijn gekomen met de sponsorcommissie van Oranje Nassau en worden daar afspraken over vastgelegd.

   

   

   

  Bijgaand wellicht ter verduidelijking nog even de uitleg welke te zien was tijdens de ALV.

   

   


  ONze webshop vind je hier: 

   

   

    

   

   

   

  Namens het bestuur, de kleding- en sponsorcommissie alvast bedankt voor je medewerking!