• Voetbal en Corona maatregelen - TOT KOMENDE ZONDAG 15 MAART ALLE TRAININGEN, VOETBALSCHOOL EN WEDSTRIJDEN AFGELAST

  UPDATE 12/03 18:22 uur
  Naast de voorzorg omtrent de trainingen, (oefen-)wedstrijden en de voetbalschool is het gehele complex gesloten (dus ook de kantine dicht) tot nadere orde.
  -zondag zal het bestuur de beslissingen en adviezen heroverwegen-


  UPDATE 12/03 16:30 uur
  TOT KOMENDE ZONDAG 15 MAART ALLE TRAININGEN, VOETBALSCHOOL EN WEDSTRIJDEN AFGELAST
  zondag zal het bestuur de beslissingen en adviezen heroverwegen.


  Nadere uitleg:
  Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld.

  Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten.

  Amateurvoetbal

  Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”
  UPDATE 12/03 16:22
  NLDOET voor morgen is afgelast.

  Momenteel zijn we druk bezig info te verkrijgen van de officiële bronnen, zodra er meer te melden is, zullen we dat doen.


  Hou ook de website van de RIVM en KNVB als ook voetbal.nl (app) in de gaten!