• Na de eerdere publicatie van de (selectie)teams bij de junioren kunnen wij nu ook de teamindelingen bij de jongste jeugd bekend maken. Deze indelingen zijn tot stand gekomen na intensief overleg tussen de technisch en algemeen coördinatoren uit de pupillencommissie.

    Zij hebben daarbij gebruik gemaakt van de bevindingen van de scouts, beoordelingen van de huidige trainers en hun eigen waarnemingen tijdens wedstrijden en trainingen.

    Voor de selectieteams JO8-1 en JO12-1 geldt dat deze al definitief zijn. Om een definitieve verdeling in de selectieteams in de JO9, JO10 en JO11 leeftijdsgroepen te kunnen maken, zullen begin juni extra trainingen worden georganiseerd. Vanaf dinsdag 2 juni wordt er onder leiding van de nieuwe selectietrainers gezamenlijk getraind op de dinsdag- en donderdagavonden alsook op de zaterdagen. Maandag 15 juni zullen de selectieteams bekend worden gemaakt.

    In de komende twee weken trainen de pupillenteams nog gewoon met hun eigen team en trainers zoals vastgelegd in het recent aangepaste trainingsschema (zie bericht Update nieuw trainingsschema)

    Voor vragen over de indelingen kan contact worden opgenomen met de coördinatoren. Hun contactgegevens tref je aan op de commissiepagina