• En in één keer komt de wereld in een stroomversnelling.....

  Het vaccinatietempo gaat in Nederland goed, het aantal besmettingen daalt rap en er komt gelukkig eindelijk mooi weer aan.


  De KNVB kondigt vrijdag 28 mei aan dat de RegioCup voor de pupillen en junioren in verkorte versie (4 weekenden van 5 juni tm 26 juni) toch gaat plaatsvinden. In de persconferentie van de regering op 28 mei gaat waarschijnlijk aangekondigd worden dat er een verruiming komt voor de buiten- en binnen horeca en komt de leeftijdsgrens voor onderlinge wedstrijden bij senioren te vervallen alsmede de bijbehorende 1,5 m afstandsregel.

  Tijd om het meeste uit de maand juni te halen!

 • De Grote Clubactie; boter bij de vis

  De juniorenteams die een patatje en /of speedsoccer hebben verdiend, kunnen de voucher op zaterdag 29 mei tussen 09:15 en 10:15 ophalen op het terras van Oranje Nassau bij Mark Braamhaar.

  De overgebleven vouchers worden op maandagavond 31 mei of dinsdag 01 juni aan de teams tijdens de training overhandigd. Hetzelfde geldt voor de tegoedbonnenvouchers van de juniorenteams.

  De keuken is vanaf zaterdag 29 mei weer open voor patatjes en diverse snacks en te bestellen bij het uitgifteluik achteraan op het terras.

   

 • Terras

  Het terras gaat zaterdag 29 mei als pilot weer open van 14:00 uur tot 18:00 uur voor de teams die dag een wedstrijd spelen (MO19-1, MO19-2, ON7, JO19-2, ON3, JO17-7) en natuurlijk ook voor de teambegeleiding en scheidsrechters van deze bovengenoemde teams.

  Alle overige leden, nog even geduld.... we zijn er bijna.....

  De kantine is nog niet open. Iedereen dient zich aan de geldende richtlijnen te houden (zittend aan een tafel, 1,5 meter afstand, naam en telefoonnummer in map noteren). Tijdens deze pilot kan het nieuwe kassasysteem gelijk getest worden.

  Wanneer de verruiming op 5 juni inderdaad een feit is, zullen we tijdig communiceren hoe de dan geldende regels en reserveringen zullen zijn.