• Kersttoernooi, dag 1

  Na een aantal kletsnatte weken, kon de Jeugd onder 8-9 (+_40 F-jes) eindelijk weer eens onder fijnere omstandigheden aan het voetballen komen. In de Windmolenbroeksporthal waar de verwarming altijd brand, lieten ze ook nu weer een aantal spannende partijtjes zien en openden zij, zoals meestal het Kersttoernooi. Het DJ duo I&T, middels een beatbox, zorgden ervoor dat de sfeer er nog eens extra goed in kwam tijdens de wedstijdjes van de Nederlandse competitie.
   
  FC Twente en AZ presteerden het best en via een 2-1 overwinning van de Tukkers op de Alkmaarders veroverden zij de landstitel.
   
  Kampioenen FC Twente:
  Carlijn Kremer
  Arash Al Ghalibie
  Murat Cem Deniz
  Arden Demercan
  David Tovmasjan
  Marlon Jonathans
  Ryan Woolderink
   
  Coaches:
  Maran P.
  Ilhame
   
  Uitslag:
  1 FC Twente
  2 AZ
  3 Sparta
  4 PSV
  5 Feyenoord
  6 G.H. Eagles

 • Via de Asia Cup kon de jeugd onder 14-15 jaar het Kertoernooi-programma vervolgen. Prachtige opkomst met het grootste speelschema bestaande uit 10 ploegen van 5/6 spelers.
  Ook de meiden waren goed vertegenwoordigd. Ook hier was het spelniveau goed aan elkaar gewaagd en zaten er een aantal pittige duels tussen. Vietnam en India namen het tegen elkaar op voor de 3e en 4 plaats. China en Indonesie haalden de finale, maar had eerst genoemde veel meer energie over. Een overtuigende 4-0 werd het voor hun.
   
  China:
  1 Matheias Kaprelian
  2 Merijn Bunskoek
  3 Dion Bosman
  4 Sem Tukkers
  5 Karo Astefan
  6 Najem Aljwad
   
  Coaches:
  Jens Boesschen H.
  Tim B.
   
  Eindstand:
  1 China
  2 Indonesie
  3 India
  4 Vietnam
  5 Qatar
  6 Japan
  7 Australie
  8 Thailand
  9  Zuid-Korea
  10 Maleisie