• Klachtenprocedure kleding

  Klachtenprocedure kleding

  C.V.V. Oranje Nassau doet er alles aan om de kleding waarin onze leden spelen optimaal voor elkaar te hebben. Toch kan het gebeuren dat u niet helemaal tevreden bent over kleding of de afhandeling hieromtrent. Hier kunnen we uiteraard alleen maar iets mee doen als u uw ontevredenheid kenbaar maakt. Wij hebben hiervoor een klachtenformulier gemaakt, welke u in het geheel dient in te vullen.

  Om uw klacht zo goed mogelijk te kunnen behandelen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Ook vragen wij u uw klacht zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven. Alleen geheel ingevulde klachtenformulieren kunnen in behandeling worden genomen.

  Let op: het klachtenformulier dient niet voor vervanging en/of aanvulling van kleding, hiervoor dient u gebruik te maken van het formulier “Vervangingsaanvraag wedstrijdtenue” .

  Zodra wij uw klacht hebben ontvangen, wordt deze beoordeeld en krijgt u binnen twee weken een terugkoppeling ofwel van de kledingcommissie ofwel van de betreffende (jeugd) coördinator.

  Indien de klacht terecht is, zal deze zo spoedig mogelijk worden opgelost. Het kan ook zijn dat de klacht als niet terecht wordt beoordeeld. Ook dan krijgt u een terugkoppeling met argumenten waarom deze als niet terecht is beoordeeld.