• Kledinglijn

  De teams van Oranje Nassau voetballen vanaf de winterstop 2018/2019 in het prachtige nieuwe tenue van leverancier Acerbis.

  Om tot dit nieuw contract en tenue voor Oranje Nassau te komen, is er veel werk verricht en ook de komende tijd zal er nog het nodige gebeuren.

  ACERBIS is betrokken bij de sportwereld. De ervaring en kennis die door de jaren heen is opgedaan, heeft geleid tot de oprichting van een business unit die zich toelegt op de ontwikkeling van het veld van dit bedrijf.

  ACERBIS is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van technische kleding en accessoires voor sportactiviteiten.
   De belangrijkste kenmerken van ACERBIS-producten zijn passie, continu onderzoek naar materialen, innovatie en ontwerp en stellen het bedrijf in staat aanwezig te zijn op de Italiaanse en internationale markt.

  Het voldoen aan de technische behoeften van de sporter door stijl en kwaliteit, om een uitstekende en tijdige service aan onze eigen dealers te garanderen, zijn de dagelijkse inzet en het doel van de bedrijfsactiviteiten.


  Het complete aanbod van Acerbis in 2020 vind je hier:  Check de webshop staan de actuele aanbod en prijzen