• Kledinguitgifte

  De eerste wedstrijden staan weer op de planning en dus wordt het de hoogste tijd om de teams weer te voorzien van ONs prachtige tenue.

  Omdat er nogal wat teams heel erg laat een en ander hebben ingeleverd, hebben we alle zeilen moeten bijzetten om zo goed als iedereen weer in de juiste shirts te krijgen.

  We gaan een en ander echter wel opsplitsen qua uitlevering:
  De teams die een oefenwedstrijd hebben aangemeld komend weekend (15 augustus) kunnen aanstaande donderdag tussen 19:00 en 20:00 uur de tas afhalen in de kantine. Dit zijn alleen onderstaande teams:

  ON4
  JO19-1
  JO15-1
  ON2
  ON3
  JO11-3
  MO15-1
  JO17-1

  Kom dus alleen donderdag als je komt ophalen in opdracht van een van bovenstaande teams, anders "gewoon" maandag of dinsdag.


  Alle andere teams kunnen aankomende maandag 17 augustus en dinsdag 18 augustus tussen 18:00 en 20:30 uur in de kantine.

  De Corona heeft wat roet in het eten gegooid qua productie en tijdspad en ook de verschuiving van veel jeugd naar senioren heeft als gevolg dat we een overschot aan kleine shirts hebben en dus noodgedwongen nieuwe shirts in grotere maten, nu dus nog een tekort aan. Als gevolg hiervan kunnen we onderstaande teams helaas nog niet voorzien van kleding, deze is besteld maar nog niet geleverd, dit kan nog een paar weken duren, deze teams kunnen gebruik maken van de reservetenues:
  ON3
  ON8
  VR3

  Indien er nog vragen zijn kunnen deze worden gesteld via kleding@oranjenassaualmelo.nl