• Black Friday, zwarte pieten en dreigende code zwart in de ziekenhuizen….. en een zwarte vrijdag werd het uiteindelijk….
   
  Begon voor ONs deze vrijdag nog met een cheque van Plus Brughuis ter waarde van een dikke € 2500,-, daarover later meer, gevolgd door een zeer succesvol, gezellig en ONvergetelijk Sinterklaasfeest, het eindigde rond 17:00 uur met de Black Friday aanbieding dat we vanaf komende zondag niet meer kunnen/mogen trainen na 17:00 uur en een dreigende vervroegde intreding van de winterstop…...
   

  Wederom worden we in ONs voetbalhart getroffen. De Coronapandemie blijft maar rondgaan en de zorg kan het niet langer meer volhouden, als we met z’n allen maar blijven doen wat we doen, althans dat is de toon van de spreekwoordelijke muziek. En hoewel wij naast het voetbal, gek zijn van muziek, dreigt na de Hollandsche Avond ook de trainingen en dus eigenlijk het hele voetbal te worden afgelast. ONze teams mogen dan vooralsnog weliswaar nog wel wedstrijden spelen na komende zondag, maar wat zijn wedstrijden zonder de tactische voorbereidingen, zonder de trainingen…..

   
  Sinds de persconferentie stromen in de mailboxen en appgroepen de verzoeken binnen om eerder of zelfs op zondag te mogen trainen. ONdanks alle goede bedoelingen en het waarderen van het meedenken, willen we jullie als vragen, voor nu even te stoppen met dergelijke vragen en verzoek en even geduld te hebben totdat we ook meer duidelijkheid hebben vanuit de KNVB. Het is normaal gesproken al een enorme puzzel - en dat is een understatement - om alle ruim 70 teams in te plannen tijdens reguliere tijden, laat staan nu voor 17:00 uur inplannen. Ook al zou iedereen kunnen en willen, daarvoor is de capaciteit simpelweg niet toereikend.
   
  Aankomende week zal er een gesprek plaatsvinden tussen de KNVB en leden van het kabinet. We zullen moeten afwachten wat dit gesprek oplevert, als het überhaupt wat oplevert. 
   
  We zitten er als bestuur bovenop, maar geduld, afwachten is voor nu even het beste.
   
  Aankomende week, de week van 29 november tot 3 december, zal er tot nader orde niet getraind kunnen worden. Deze week zullen we gebruiken om meer informatie te vergaren en al dan niet de opties te bekijken.
   
  Zodra er meer bekend is, zullen we de mogelijkheden bekijken, bespreken en zo snel als mogelijk communiceren.
   
  Dank jullie wel alvast voor jullie begrip en geduld.