• Medische Verzorging

 • Sportmedische begeleiding Oranje Nassau

  Praktijk van Iersel is hét aanspreekpunt voor de sportmedische begeleiding bij Oranje Nassau. Wie last heeft van een blessure kan voor een korte beoordeling en advies terecht tijdens 1 van onze sportspreekuren op de club. De sportmedische ruimte kunt u vinden in het clubhuis.
   
   
  Praktijk van Iersel is sinds januari 2016 gevestigd in het Heracles Stadion als Sport Medisch Centrum. De in het centrum gevestigde sportarts maakt deel uit van ons team. Bij grotere blessures wordt u doorverwezen naar de praktijk voor uitgebreider onderzoek en eventuele behandeling. Naast onze modern ingerichte oefenzaal beschikken we hier over een 4D Motion Lab en echografie voor eventueel aanvullend onderzoek. Desgewenst wordt ook de sportarts hierbij betrokken. Alles om te zorgen dat je kunt blijven bewegen en zo spoedig mogelijk herstelt.
 • De sportmedische begeleiding is in het leven geroepen omdat Oranje Nassau haar leden optimaal wil ondersteunen in hun sportbeoefening. Dus als er kleine of beginnende blessures zijn, schroom niet om onze fysiotherapeuten / sportverzorgers op te zoeken voor het stellen van een diagnose, het behandelen en voorkomen van blessureleed. De sportmedische begeleiding is 3 avonden in de week (maandag- dinsdag - donderdag) aanwezig. Zie onderstaand rooster voor de exacte invulling en het tijdstip dat er een fysiotherapeut/sportverzorger aanwezig is.

  Blessurepreventie is een belangrijk aspect van onze begeleiding. Voorkomen is immers belangrijker dan genezen. Kleine ongemakken kunnen eenvoudig uitgroeien tot vervelende en langdurende blessures. Om dit te voorkomen biedt Oranje Nassau haar leden de mogelijkheid om klachten vroegtijdig en laagdrempelig door een professional te beoordelen. Daarnaast richt de sportmedische begeleiding zich op het verbeteren van vaardigheden die, indien deze niet voldoende getraind zijn, kunnen leiden tot blessures zoals; coördinatie, looptechniek en lifestyle. Met name het vroegtijdig anticiperen op problemen met motorische vaardigheden en coördinatie bij jeugdspelers kan veel blessureleed in de toekomst voorkomen en stimuleert het voetbalplezier van een jeugdspeler.   
  Dus bij blessureleed, beginnende ongemakken, of voor vragen en/of advies over blessures kunnen alle leden van Oranje Nassau, jong en oud, bij ons terecht.

   
  Rooster Sportmedische begeleiding / Fysiotherapie
   

  Praktijk van Iersel (Stadion)

  Dag Tijdblok Fysiotherapeut

  Locatie

  Maandag 18:00 – 19:00 Marit

  Oranje Nassau

  Zaterdag 9:30 – 10:30 Eline Schoenmaker (liefst op afspraak)

  Stadion

   

  De praktijk is telefonisch te bereiken op 0546-714040

  Tevens kunt u mailen naar info@praktijkvaniersel.nl
  Indien u gebruik wilt maken van het inloopspreekuur in het Stadion, dan is het aan te raden dit van tevoren telefonisch te melden.


  Lokaties

  Stadion Gezondshop    

  Stadionlaan 36-38

  7606 JZ  Almelo

  0546-714040

  Haven Noordzijde 37

  7607 ES Almelo

  0546-714040