• Heracles Almelo 💙 C.V.V. Oranje Nassau

  Heracles Almelo benoemd voor elk thuisduel een dorp of stad van de week en benoemd die tot Zwart-Witte Streek.

  Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Jong Ajax op vrijdag 19 mei, aftrap 20:00 uur, is de Zwart-Witte Streek Almelo! Om dit te vieren is er speciaal voor de leden van C.V.V. Oranje Nassau de mogelijkheid om naar de wedstrijd te komen voor een gereduceerd tarief.  

   

  Kaarten Heracles Almelo – Jong Ajax

  Speciaal voor de verenigingen uit Almelo stellen wij de wedstrijdkaarten voor een gereduceerd tarief van €7,50 euro per kaart (normale kaarten zijn €20 euro per kaart) beschikbaar. Alle kaarten die beschikbaar gesteld worden voor jullie vereniging zitten in hetzelfde vak.

   

  Hoe te bestellen?

  Volg de volgende stappen om je wedstrijdkaarten voor Heracles Almelo te bestellen:

  1. Ga naar https://heracles.nl/almelo en druk op bestellen.
  2. Selecteer het vak en kies een je plek uit. (Let op! Er kan maximaal 2 kaarten worden p.p.)
  3. Ga naar de winkelwagen en log in met je Heracles account. Indien je nog geen Heracles Account hebt kan je er een aanmaken viahttps://heracles.nl/registreer
  4. Volg de verdere instructies. De kaarten worden bij succesvol afhandeling als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd.

   

  Mocht er tijdens het bestellen gevraagd worden om een relatienummer te koppelen, dan kan je proberen om verder te gaan als nieuwe fan. Lukt dit niet omdat je reeds bij ons bekend bent? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl of via 0546-817070.

  Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om in één keer een aantal kaarten aan ons door te geven die vervolgens fysiek worden uitgeprint en afgehaald kunnen worden op Erve Asito. De afhandeling van de betaling zal dan ook per factuur gaan.