• Mini's

  De Mini’s zijn de jongste voetballertjes binnen ONze vereniging. Aanmelding is mogelijk voor jongens en meisjes in de leeftijd van 5 en 6 jaar.

  Kenmerkend voor de mini’s is het grote enthousiasme waarmee de jongens en meisjes hun eerste stappen zetten in hun voetbalcarriere. Het doel van de mini’s is het kennis maken met en het ontwikkelen van enkele voetbalhandelingen, te denken valt aan o.a

  • Dribbelen
  • Schieten
  • Bal aannemen
  • Mikken

  Bovenstaande voetbalhandelingen worden aangeleerd/ontwikkeld d.m.v. een circuittraining op de woensdagen van 16:45 tot 17:45 o.l.v. Richard. Behalve de genoemde doelstelling is het PLEZIER misschien wel het allerbelangrijkste bij de mini’s. Het gaat niet over teamfuncties, teamtaken, tactiek of moeten winnen in een wedstrijd, Nee het gaat bij de mini’s over de ontwikkeling van voetballertjes, wat dient te gebeuren binnen een veilig milieu en waar plezier, inzet en sportiviteit voorop dient te staan.

  Aangezien een “echt potje voetbal spelen” toch wel het allerleukst is,  spelen de mini’s op de vrijdagen onderlinge wedstrijdjes van 17:45 tot 18:45.

  Lijkt het uw zoon of dochter leuk om te gaan voetballen, kom dan gerust een keer vrijblijvend meetrainen op de woensdag of een keer kijken op de vrijdag.

  Mocht u nog vragen hebben, dan kan u via het aanvraagformulier op de website contact opnemen met de Mini Coördinator

  Wie weet tot snel!