• Missie cvv Oranje Nassau Almelo

  cvv Oranje Nassau Almelo biedt een actief verenigingsleven en veilig sportklimaat, waarin plezier en ontwikkeling van de beoefening van de voetbalsport centraal staan.

   

 • Visie cvv Oranje Nassau Almelo

  cvv Oranje Nassau Almelo is een voetbalvereniging met een sterke sociaal maatschappelijke rol, die actieve en passieve ontspanning aanbiedt met focus op de toekomst.

  cvv Oranje Nassau Almelo levert daarbij een significante bijdrage aan de kwaliteit van het leven, de gezondheid, de vrijetijdsbesteding en het welzijn van met name de bewoners in de omliggende wijken.

 • Kernwaarden

  cvv Oranje Nassau hanteert bij de beleidsontwikkeling de volgende kernwaarden:

  Samen
  Onderhouden van goede relaties met leden en samenwerkingspartners, oog hebben voor elkaars belangen. Samenwerken, we zijn bereid om elkaar te helpen en van elkaar te leren. We zijn aanspreekbaar zijn op wat we doen. Het verenigingsbelang gaat voor individueel belang, de vereniging zijn we samen. Van ieder lid (of ouder) wordt een actieve bijdrage aan de vereniging verwacht.

  Gedreven
  Gericht op het beste uit leden en de vereniging te halen op zowel voetbaltechnisch vlak als persoonlijke vlak. Het behalen van resultaat, inspelen op individuele kwaliteiten en als team, zodat we het beste uit elkaar halen.

  Ontwikkelen
  Ontwikkelen is een continu proces. Door begeleiding en oefening bevorderen wij de groei en stimuleren wij ieders potentie vanuit eigen mogelijkheden en diversiteit.

  Plezier
  Plezier in wat we doen, als voetballer, vrijwilliger of toeschouwer. Positief ingesteld. Gezelligheid.

  Fatsoenlijk
  Nette vereniging zowel in uitingen, gedrag en faciliteiten. Betrouwbaar, tolerant, integer, eerlijk, respectvol, naleven van de normen en waarden waar CVV Oranje Nassau voor staat. Openstaan voor andere meningen, nakomen van afspraken.