• ONze verbouwing, deel 1

  Vanaf nu ga ik de leden en geïnteresseerden op de hoogte houden van de bouwactiviteiten bij ONs.
  Even terug in de tijd 3 november Dura Vermeer (Dura) begonnen met het plaatsen van de bouwhekken rondom de bouwplek.

   

   

   De tekening hangt in de kantine zodat iedereen kan zien wat het gaat worden.
  Maar voor de duidelijkheid, het volgende komt erbij:

  - 4 kleedkamers
  - Ballenruimte
  - Materiaalruimte
  - Verzorging ruimte
  - Thee ruimte (hok van Harm)

  In totaal 280 M2. Doordat de verzorgingsruimte erbij komt kunnen we de “oude” verzorgingsruimte ombouwen tot scheidsrechters ruimte. Er gaat een doorgang gemaakt worden waar dan de douches gemaakt worden.

  Dat is een grote verbetering voor Oranje Nassau (ON). Maar voor het zover is moeten we eerst met de omstandigheden omgaan. Zo kunnen we niet meer rechtstreeks uit de kleedkamers 1/7 naar de velden. En moeten we omlopen. Dat is best lastig maar het kon/kan even niet anders. Ga ervanuit dat iedereen hier een beetje begrip voor heeft.

  Afgelopen week is Dura druk bezig geweest met het ontgraven van de bouwput en zijn de fundering stroken aangelegd. Volgende week (47 – 20/25-11-23) gaan ze maandag en dinsdag voorbereiden zodat er woensdag beton gestort kan worden. Hierdoor kan het zijn dat de fietsenstalling dinsdag en woensdag anders ingedeeld is. Omdat Dura dinsdag (overdag) met een kraan en vrachtauto’s naar de bouwput moet. Dan gaan ze even via de fietsstaling omdat ze net niet genoeg ruimte hebben langs de bouwput.

  Hierdoor kan het zijn dat de rekken anders staan en dat je de fiets of scooter wat moeilijker kwijt kan. Bij hoge uitzondering zouden sommigen (scooters) buiten de fietsstaling kunnen zetten Let wel op dat ze dan goed en veilig weg gezet worden i.v.m. vandalisme en of diefstal.

  Verder hoop ik dat we met elkaar rekening houden, en met name naar de tegenstanders toe. Die weten namelijk niet wat er aan de hand is. Dus even uitleggen dat we in een verbouwing zitten en dat we daarom even om moeten lopen om bij de velden te komen.

  Dan nog even een belangrijk punt voor de spelers die in de kleedkamers 15/18 zitten (bij de parkeerplaats) het is NIET toegestaan om op het Hybride veld van Heracles te lopen/voetballen.

  Heracles heeft ons uitdrukkelijk gevraagd om daar op te letten. Dus geen spelers van Oranje Nassau op het hybride veld. Maar zeg het ook even tegen de tegenstander.

  Bij voorbaat dank,

  Jan van Laar