• Het is maandagochtend, uurtje of 9 als voorzitter Bart Monster, vice voorzitter Edwin van der Veen en oud voorzitter Ruud Koetsier weer eens aan de poort staan van Drankenhandel Knol. Geen vreemd terrein voor deze mannen.... maar dat soort verhalen is wellicht iets voor een andere keer, op het vernieuwe terras bij ON waar we onder het genot van goudgele rakker, welke ook afkomstig via diezelfde drankeservice Knol, verder kunnen uitwijden over de gemiste inkomsten in de kantine welke alleen al door deze 3 heren wordt veroorzaakt.....

  • Hoe dan ook, er staan dus drie mannen namens Oranje Nassau Almelo, op de nieuwe locatie aan Ambachtstraat voor de mega grote maar vooral ook mooie complete groothandel en slijterij van de familie Knol. Als eerste, ook niet vreemd voor deze heren, maar dit keer niet om leeg glaswerk weer in te leveren, maar om -met een goed gevuld glas- Adelbert en de familie Knol, namens cvv Oranje Nassau Almelo, te feliciteren met deze bijzonder mooie stap in de toekomst.

    Na 45 jaar aan de Deldensestraat kratjes te hebben gestapeld, zijn Adelbert, Paulien, Daan, Miriam en Lieke, voor ONs dichterbij, neergestreken aan de Ambachtstraat. Hoewel het afgelopen jaar natuurlijk ook geen gemakkelijke was voor de familie Knol, welke naast het verkopen van drank aan Bart, Edwin en Ruud ook bijna de complete horeca in Almelo als ook de meeste verenigingen voorziet van de lekkernijen uit de groothandel en slijterij. Daarnaast zullen de meesten van ONs dan ook maar weinig feestjes hebben meegemaakt zonder een drankje van Knol te hebben genuttigd.

  • De malaise van het afgelopen jaar laten we in de Deldensestraat, volgens de overheid mogen we alweer voorzichtig feesten en evenementen gaan plannen, staat ook bij ONs het nodige alweer op de planning en kan het niet anders zijn dat dat deze ONtzettend mooie nieuwe locatie qua service, assortiment, kansen en mogelijkheden nog veel verder gaat dan ooit te voren.

    Kijk voor een blikje uit het assoirtiment ook eens op de website: https://knoldranken.nl/

    ONtzettend veel succes!