• Op zaterdagochtend 5 november 2022 speelden Tijn en Sam Remie een wedstrijd (JO8-4) bij ON. Vader René was coach van hun team en floot deze wedstrijd.

  Tijdens de wedstrijd begon René zich niet goed te voelen en werd onwel. In het ziekenhuis werd een hersenbloeding in de hersenstam geconstateerd en zit sindsdien in locked-in. Daar begon de hele rollercoaster voor René, zijn familie en dierbaren. Het revalidatietraject is lang en gaat met ups & downs, maar er is een stijgende lijn. En met de succesvolle actie “Help René terug naar huis” (geïnitieerd door zijn beste vriend Steve Lemaire en zijn vrouw) is het gelukt om een rolstoelbus aan te schaffen en te starten met een aanbouw aan hun huis, zodat René straks vanuit zijn eigen huis verder kan revalideren.

  Graag willen we de competitiewedstrijd ON 1 - ATC’65 1 op zaterdag 18 november 2023 in het teken zetten van René om wel om meerdere redenen:

   - René was ook hoofdtrainer van ATC’65
  - De familie een steuntje in de rug te geven
  - Om de actie levend te houden en te zorgen dat er extra financiën worden opgehaald

  Dit doen we natuurlijk niet ongevraagd. We hebben René en zijn familie gevraagd of dit een goed idee is en bij René ging gelijk zijn duim omhoog. René heeft aangegeven wat hij graag zou willen deze middag.

  We gaan er alles aan doen om er iets moois van te maken met o.a. een mooi ontvangst, verloting, dj en zanger.

  https://steunactie.nl/actie/help-rene-terug-naar-huis/-24292