• Zaterdag 20 mei feestelijke afsluiting seizoen

  Beleef zaterdag 20 mei de ultieme voetbalervaring op ONze laatste speeldag van het seizoen bij cvv Oranje Nassau! We nodigen je uit om onze thuiswedstrijd bij te wonen en te genieten van een onvergetelijke dag vol sport, muziek en lekker eten.

  Vanaf 14:30 uur is er speciaal voor deze gelegenheid een springkussen voor de kinderen en een buitenbar opgesteld waar je de hele dag door kunt genieten van verfrissende drankjes. Na afloop van de wedstrijd zorgt ONze DJ voor de perfecte sfeer met de beste hits van het moment. En als kers op de taart organiseren we een heerlijke barbecue waar je jezelf kunt trakteren op de lekkerste gegrilde gerechten.

  Of je nu een fervent voetbalfan bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige dag uit met vrienden of familie, deze dag bij cvv Oranje Nassau wil je niet missen! Schrijf je vandaag nog in en wees verzekerd van een plekje bij dit spektakel. Kom samen met ons het einde van het seizoen vieren en geniet van een onvergetelijke dag vol voetbal, muziek en lekker eten. Tot dan!

  BBQ deelname tot 15 jaar € 5 pp
  BBQ deelname vanaf 15 jaar € 12,50 pp

  Meld je aan via onderstaand formulier.
  Na aanmelding ontvang je een email met een betaallink.
  Pas na betaling is je aanmelding compleet.

  LET OP AANMELDING VERLENGD TOT DINSDAG 16 mei!

  Vul onderstaand formulier in voor deelname: