• Beste allemaal,

  Momenteel stroomt de mailbox weer voor met aanvragen voor trainingskleding, paskleding en offertes voor deze artikelen al dan niet met sponsoruitingen en hoe mooi is dat!!

  Maar..... even geduld aub!

  Samen met de leverancier (SD Sportswear / The Leisure Company) zijn we bezig met de standaardisering van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

  Zoals je overal om je heen merkt staan de prijzen onderdruk en zijn helaas onderhevig aan de stijgende kosten van productie en transport.

  Ook de collectie van Acerbis is onderhevig aan veranderingen, er gaan producten uit de collectie en er komen nieuwe bij.

  Ook zijn we binnen ON aan het kijken naar een andere manier van sponsoring vwb de kleding, een gemakkelijkere /transparantere manier.

  Tegelijkertijd is er momenteel (maar) 1 persoon binnen ON die dit allemaal regelt als ook de webshop van ON en die persoon heeft naast deze meerdere taken binnen ON, een drukke baan, een gezin en een bomvolle agenda.

  Kortom heel even geduld, de verwachting is dat medio Augustus alles bekend en ONline is.

  Dus ook tegelijkertijd, lijkt het jou wat om te assisteren bij de webshop, de offerte trajecten en de kledingafhandeling? Mail me: communicatie@oranjenassaualmelo.nl!

  Dank voor je geduld en op naar een mooi nieuw seizoen!