• Update 07-08-2020:

  Update 07-08-2020:

  In de afgelopen dagen hebben een aantal trainers en leiders onderstaande middelen voor hun teams in ontvangst mogen nemen.

  Voor de teams die komende week starten met de trainingen is er op maandag 10 augustus en dinsdag 11 augustus tussen 17.30 en 20.00 uur gelegenheid om de sleutels en trainingsmaterialen af te halen in het clubgebouw.

  Overigens geldt nog steeds geldt dat niet alle sleutels van het afgelopen seizoen zijn ingeleverd. Daarom nogmaals de dringende oproep aan alle trainers en leiders om dit op korte termijn te doen. De consequenties van het niet inleveren staan hieronder beschreven.

   

  Beste trainers/collega vrijwilligers,

  We gaan weer beginnen! Vanaf maandag 3 augustus kan er weer getraind worden. Vorige week is het nieuwe trainingsschema bekend gemaakt. En, vanaf maandagavond (3 augustus) zal er een vertegenwoordiging van de materialencommissie in het clubgebouw (kantine) van Oranje Nassau aanwezig zijn voor de uitlevering en toewijzing van benodigde middelen:

  • elektronische sleutel (voor toegang tot de materiaalhokken)
  • een lockersleutel
  • een materialentas (dit geldt alleen voor pupillenteams)
  • ballenkar (alleengebruik of gedeeld)
  • code van hangslot betreffende ballenkar

  Het verzoek is om tenminste 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn om de middelen in ontvangst te nemen en de geldende bruikleenovereenkomst te tekenen. De mogelijkheid bestaat dat er dan meerdere trainers de middelen komen ophalen. Hou hier rekening mee. We zullen het principe hanteren van ‘wie het eerst komt…’ en zullen er alles aan doen om vertraging te voorkomen of, in ieder geval, te beperken.

  Overigens is het onze verwachting dat niet alle teams in de week van 3 augustus zullen beginnen met trainen (in verband met vakanties). Start je deze week niet met trainen laat ons dan weten wanneer je wel van plan bent te starten. Dan kunnen we de uitgifte/toewijzing daarop afstemmen. Stuur hiervoor een e-mailbericht naar materiaal@oranjenassaualmelo.nl.

  Tenslotte…
  Helaas moeten we ook nu weer constateren dat – ondanks herhaaldelijk verzoek – niet iedere trainer zijn/haar elektronische sleutel heeft ingeleverd. Hierbij het dringende verzoek om dit alsnog te doen! De elektronische sleutels zullen voor dit nieuwe seizoen opnieuw geprogrammeerd worden. Het heeft dus geen zin om de sleutel – geprogrammeerd voor het vorige seizoen – te houden. Niet ingeleverde sleutels zullen op ‘non-actief’ gezet worden. Je zult met deze sleutel dus geen toegang meer hebben tot de materiaalhokken.

  Op dit moment zijn er te weinig sleutels ingeleverd om alle trainers te voorzien van een nieuw geprogrammeerde sleutel. Daarom zullen wij trainers – waarvan geregistreerd staat dat zij nog in het bezit zijn van een niet ingeleverde sleutel voor het vorige seizoen – niet voorzien van een nieuw geprogrammeerde sleutel (totdat de missende sleutel is ingeleverd). Komt de sleutel niet terug dan zijn wij helaas genoodzaakt deze in rekening te brengen conform de bruikleenovereenkomst.
  Retourneren van de sleutel kan als volgt:

  • doordeweeks van 8.00 uur tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur bij Jan van Laar
  • op zaterdag (vanaf 15.30 uur tot sluiting van de kantine) achter de bar in een duidelijk gemarkeerde envelop (naam van trainer en teamaanduiding).

  Ben je zelf niet in de gelegenheid om de sleutel in te leveren, probeer dan iemand in je omgeving te vinden die de sleutel in een gemarkeerde envelop (zoals hiervoor is beschreven) kan afgeven bij Jan van Laar of achter de bar kan achterlaten. Laat ons dan wel even weten dat je dit hebt ‘uitbesteed’ door ons een e-mailbericht te sturen (naar materiaal@oranjenassaualmelo.nl). En, mocht er op de genoemde tijden onverhoopt toch niemand aanwezig zijn (en je hebt wel toegang tot het sportcomplex), gooi dan de sleutel in een gemarkeerde envelop in de brievenbus naast de hoofdingang van het clubgebouw.

  Bedankt voor jullie medewerking!

  Met vriendelijke groet,

  Materiaalcommissie cvv Oranje Nassau