• Succesvolle 40e Editie Jeugdkamp CVV Oranje Nassau

  Het was twee dagen van lachen, sporten, spelen en soms een beetje slapen. Afgelopen 16 en 17 juni vond de 40e editie van het jeugdkamp van voetbalvereniging CVV Oranje Nassau plaats, en wat voor een editie! Na een gedwongen pauze van drie jaar vanwege COVID, kon het evenement eindelijk weer plaatsvinden. Met in totaal 40 enthousiaste jongens en meisjes was het een daverend succes.

   

  Het kamp begon op vrijdagmiddag om 16:00 uur, toen de jeugdspelers aankwamen bij ON en hun slaapplekken in de kantine zochten. Het programma zat vol met activiteiten, waaronder een spannend 5-tegen-5 voetbaltoernooi. In de strijd om de eerste en tweede plaats namen Frankrijk en Nederland het tegen elkaar op, waarbij Les Blues (Frankrijk) uiteindelijk de overwinning behaalden. De kampioenen, bestaande uit Damian, Stan, Aybars, Fedde en Daevin, konden hun geluk niet op (net als trainer Thijmen, helaas moeten wij dit nog tijden aanhoren als kampleiders).

   

  De avond was gevuld met broodjes knakworst eten, een bruisende quiz en zelfs een waterbuikschuifbaan. Veel water en zeep maakten het tot een hilarisch evenement. Ook was er als afsluiter van de activiteiten op de eerste dag een nachtspel. Tussen half twee en drie uur 's nachts gaven de kinderen toe aan de slaap, maar dit was van korte duur. Om half zeven 's ochtends was iedereen alweer wakker, klaar voor een nieuwe dag vol plezier.

   

  Na een stevig ontbijt op zaterdagochtend was het tijd voor een voetbalcircuit onder leiding van Lex. Daarna was er tijd voor een welverdiende patat en snack lunch, gevolgd door zwemmen. Tegen het eind van de dag, rond 16:30 uur, werden de jonge deelnemers weer opgehaald. De meesten waren zo uitgeput van alle activiteiten dat ze nauwelijks hun ogen open konden houden.

   

  Al met al was de 40e editie van het jeugdkamp een groot succes, een mijlpaal die passend werd gevierd. Dankzij de fantastische inzet van alle kampleiders en de tomeloze energie van de jonge voetballers, was dit een evenement om nooit te vergeten. We kijken al uit naar de 41e editie! Hieronder een kleine sfeerimpressie van de editie dit jaar.

   

  Organisatie jeugdkamp (Stefan, Lex en Thom)