• Superloten De Grote Clubactie 2021

  In navolging van de zeer geslaagde Grote Clubactie 2019/20, trappen we nu ook de Grote Clubactie 2021 af.

 • Speciaal voor ONze sponsoren hebben we weer een heuse win-win-win situatie weten te ONtfutselen, niet alleen ONdersteunt u met de Grote Club Actie cvv Oranje Nassau Almelo, maar tegelijkertijd maakt u kans op fantastische prijzen…. Maar wacht er is meer!

  We gaan met de kopers van de Superloten a € 150,- per boekje met 50 loten, wederom een hele leuk dagje weg. Net als in 2019 gaan we met z'n allen weg om een fantastische ⚽️dag samen te hebben. Wilt u ook kans maken op mooie prijzen en bovenal naar een leuke wedstrijd te gaan?

  Met sponsoren die in 2019 een superlot gekocht hadden, zijn we naar een wedstrijd van Bayer Leverkussen geweest. Kortom winst voor iedereen die zich hard had gemaakt voor de Grote Clubactie.

  In 2020 maakte dat de coronamaatregelen het niet mogelijk om een soortgelijke activiteit te organiseren en zat de boel tot aan de zomervakantie op slot.  

  Dit jaar moet het echter weer mogelijk zijn om weer iets moois te doen. Vanzelfsprekend hebben we nog steeds te maken met beperkende maatregelen, maar met een bewijs van Gevaccineerd/Genezen/Getest is er veel meer mogelijk.

 • Een aantal sponsoren staat al te trappelen om een nieuwe ervaring op te doen en we hopen dat u daar bij aansluit.

  Graag willen we ook rekening houden met de ondernemers die heel druk zijn in de maand december en daardoor vorige keer vanwege tijdsgebrek niet mee konden naar de doordeweekse wedstrijd.

 • Als we alles in de hoge hoed gooien en de wedstrijden bij onze oosterburen bekijken, mikken we op de wedstrijd:
  Fortuna Dusseldorf – 1. FC Nürnberg op zaterdag 22 januari 2022
  Een mooie wedstrijd om gezamenlijk te bezoeken.

  Natuurlijk e.e.a. afhankelijk van de dan geldende richtlijnen in Duitsland en een slag om de arm met betrekking tot het aantal verkochte sponsorloten. Maar we hopen (en gaan er stiekem vanuit) dat we een bus kunnen vullen. En anders maken we er een mooie dag van in Nederland.

   


  PS: Met vragen kun je terecht bij alle leden van de sponsorcommissie

  Nick Noeverman

  Chantal te Wierik

  Ruud Koetsier

  Bart Monster

  Matthijs Rodijk

  Stan Nijhuis

  Nick Runhaar