• WIL JIJ MEELOPEN IN DE LINE-UP? HOE GEEF JIJ JE OP?

  O8 t/m O11 kunnen zich voor elke thuiswedstrijd van ON1 opgeven om mee te lopen met de line up! Hoe stoer is dat, als jij je vriendjes in de klas kunt vertellen dat je met de spelers van ON1 meeliep het veld op. En daarna ook nog gratis patatjes heb gegeten en een leuk cadeau hebt gekregen…

  Maar hoe gaat dat nou in z’n werk…?
  Leuk idee, om mee te lopen aan de hand van de spelers, maar hoe gaat dat dan eigenlijk?
  Een veelgestelde vraag en hierbij het antwoord:

  1. Aanmelden, uitnodiging en álle informatie
  Als jij met je team wilt meelopen met de line up, kun jij je opgeven via dit formulier. Per wedstrijd wordt één team van ON, die bij deze wedstrijd mogen meelopen. Zij ontvangen per mail de uitnodiging met daarin álle informatie. Oranje Nassau zorgt voor elke wedstrijd voor begeleiding: Henriëtte Mulders.
  Zij nemen de tas met tenues mee, zodat jij alleen je voetbal-/sportschoenen hoeft mee te nemen.

  2. Omkleden, uitleg en meelopen het veld op
  Als iedereen zich heeft gemeld, gaan de line uppers met de begeleiding naar de kleedkamers. De ouders/begeleiders kunnen dan alvast plaatsnemen langs het veld of in de kantine. Jij krijgt het clubtenue aan en Henriëtte Mulders legt je haarfijn uit wat er gaat gebeuren! En dan komt het moment suprême… De spelers lopen uit de kleedkamer, kijken je aan, pakken je hand vast en dan loop je mee. Alle papa's en mama's en de toeschouwers hebben de ogen op je gericht, jij loopt heel stoer mee, totdat de speler zegt dat je mag omdraaien. De spelers schudden de handen en dan krijg jij een seintje dat je weer terug mag rennen!

  3. Samen de wedstrijd kijken
  In de rust ga je de (reserve)keeper laten zien dat je zeker ook later in het 1e elftal komt en schiet je de ene na de andere penalty er in! Je krijgt lekker warme patatjes van ON en daarna kun je je omkleden en trekt je eigen (warme) kleren weer aan, daarna krijg je van ON ook nog een presentje en dan brengt Henriëtte Mulders je weer naar de kantine waar je samen met je ouder/begeleider de wedstrijd verder kunt bekijken!
  Hopelijk pakt ON1 drie punten en heb jij de dag van je leven!!

  Meld je hier snel aan!