• MEE LOPEN IN DE LINE UP VAN ON1, HOE WERKT DAT?

  Een team van mini’s, JO8 t/m JO11 mogen elke thuiswedstrijd van ON1 mee te lopen met de line up! Hoe stoer is dat, als jij je vriendjes in de klas kunt vertellen dat je met de spelers van ON1 meeliep het veld op. En daarna ook nog gratis patatjes heb gegeten en een leuk cadeau hebt gekregen…

  Maar hoe gaat dat nou in z’n werk…?
  Leuk idee, om mee te lopen aan de hand van de spelers, maar hoe gaat dat dan eigenlijk?

  Elke thuiswedstrijd van ON1 is er een team gepland, die mee mag lopen in de line up, via de coördinator van desbetreffende team krijgt de leider hiervoor een uitnodiging, mocht het team om welke reden niet kunnen dan kan er uiteraard onderling geruild worden, als er maar een team is. De spelers van ON1 vinden het namelijk ook erg leuk. Door het grote aantal jeugd teams kan helaas niet iedereen dit jaar aan bod komen, maar die zijn volgend seizoen dan aan de beurt.


  Een veelgestelde vraag en hierbij het antwoord:

  1. Informatie
  Als jij met je team wilt meeloopt met de line up, krijg je hiervoor een datum van je leider. Per wedstrijd is er één team van ON, en één speler van de week, deze wordt door team of leider gekozen. Zij via de leider de uitnodiging met daarin álle informatie. Oranje Nassau zorgt voor elke wedstrijd voor begeleiding: Henriëtte Mulders.
  Zij neemt de tas met tenues mee, zodat jij alleen je voetbal-/sportschoenen hoeft mee te nemen.

  2. Omkleden, uitleg en meelopen het veld op
  Als iedereen zich heeft gemeld, gaan de line uppers met de begeleiding naar de kleedkamers. De ouders/begeleiders kunnen dan alvast plaatsnemen langs het veld of in de kantine.(ivm eventueel geldende richtlijnen mbt corona kan dit er anders uitzien) Jij krijgt het clubtenue aan en Henriëtte Mulders legt je haarfijn uit wat er gaat gebeuren! En dan komt het moment suprême… De spelers lopen uit de kleedkamer, de speler van de week van met het team het veld oplopen, de andere kinderen zullen met vlaggen op het veld staan in een haag, om de spelers te verwelkomen. Alle papa's en mama's en de toeschouwers hebben de ogen op je gericht, jij loopt heel stoer mee, totdat de speler zegt dat je mag omdraaien. De spelers geven elkaar een elleboog en dan krijg jij een seintje dat je weer terug mag rennen!

  3. Samen de wedstrijd kijken
  In de rust ga je de (reserve)keeper laten zien dat je zeker ook later in het 1e elftal komt en schiet je de ene na de andere penalty er in! Je krijgt lekker warme patatjes van ON en daarna kun je je omkleden en trekt je eigen (warme) kleren weer aan, daarna krijg je van ON ook nog een presentje en dan brengt Henriëtte Mulders je weer naar de kantine waar je samen met je ouder/begeleider de wedstrijd verder kunt bekijken!
  Hopelijk pakt ON1 drie punten en heb jij de dag van je leven!!

  Wij wensen jullie een super leuke middag!