• Hospitality Commissie

   Commissiedetails

  Omschrijving Kantine, keuken
  Opmerkingen Verantwoordelijk voor de kantine en keuken.
  Telefoon 0546-814838
  Email volgt

   

 • Commissie leden

  LidRolInformatie
  Lagcher, RogierVoorzitterKantine
  Schonewille, SandraCommissielidKeuken
  Lagcher-Roordink, BarbaraCommissielidKantine

  Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.

 • Meehelpen in de keuken bij ON....

  Dat doe je voor je kind, ONze club en voor de gezelligheid!
  Als vrijwilliger in ONze keuken zijn er verschillende taken. In de ochtend ben je bezig met het opstarten van alle apparatuur, het maken van broodjes, saucijzen en gehaktballen en de verkoop ervan.
  In de middag gaat dit grotendeels door maar wordt er ook meer gebruik gemaakt van de frituur. Soms is het rustig, soms echt druk maar het is altijd gezellig!
  Alle werkzaamheden staan beschreven in 'de blauwe werkmap' en op notities aan de wand.

  De keuken wordt op zaterdag bemand door, al meer ervaren, vrijwilligers uit de 'vaste keukenploeg'. Zij worden aangevuld met ouders uit de jeugdteams van ON. (de senioren zorgen voor de bardiensten)
   Wil je jezelf aanmelden voor de 'vaste keukenploeg' stuur dan een WhatsApp naar Annet Mulder (0628537819). Je beslist via de keukenplanning wanneer je aanwezig wilt zijn.
  Wil je jezelf als ouder van een jeugdspeler aanmelden, kijk dan in de keukenplanning najaar of voorjaar (zie link 'keukenplanning') en geef de datum, de tijd, je eigen voor- en achternaam en het team van je kind door aan Annet Mulder (0628537819).
  In de keukenplanning zie je data en tijdsblokken waarvoor je jezelf kan aanmelden. De tijdsblokken voor ouders zijn van 9-12 uur, van 12-15 uur of van 15-18.30 uur. De groene tijdsblokken zijn al gevuld en de rode tijdsblokken zijn nog vrij.

  Klik op deze link om de keukenplanning in een nieuw venster te openen.