• Terugblik en vooruitblik ON1 en ON VR1

  👀 Terugblikken en vooruit kijken ON1 👀

  Trainer ON1:
  “Op het moment van schrijven is het 1 januari 2024. Een mooi moment om kort terug te blikken op de gespeelde wedstrijden van het seizoen 23/24 en vooruit te kijken naar de toekomst.

  De mannen van ON1 begonnen begin augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een fiks uitgedunde spelersgroep. De resultaten en het spel in de voorbereiding waren wisselvallig, maar de werklust, intensiteit en voornamelijk de leergierigheid van de spelers was van een hoog niveau. Een nieuw systeem werd langzamerhand ingeslepen en dit wierp zijn vruchten af. Na 11 wedstrijden staat de teller op 6 overwinningen, 1 gelijkspel en 4 nederlagen. Helaas werd de 1e periode op een haar na niet gewonnen, maar een 3e plek op de ranglijst hadden weinig mensen vooraf voorspeld. Met een doelsaldo van 11+ en een aantal prachtige overwinning tegen onder andere Gramsbergen, BWO en FC Zutphen, was het voor het publiek meermaals genieten.

  Dinsdag 2 januari start de voorbereiding op de 2e helft van de competitie met een training. Zaterdag 6 januari wordt er om 13:00 uur in Almelo afgetrapt voor een oefenduel tegen Achilles ’12 uit Hengelo en op 13 januari wordt er nog geoefend tegen Enter Vooruit in Enter. De doelstelling van ON1 is aan het begin van het seizoen in samenspraak met spelers bepaald op handhaven in deze sterke en prachtige 2e klasse. Het gat naar plek 9 (veilig) is slechts 4 punten. Het gaat naar plek 1 is echter ook maar 4 punten. Gezien het doelsaldo, het spel, de teamgeest en de prestaties tot nu toe, zal de ploeg er alles aan doen om dit seizoen zo hoog mogelijk te eindigen. Op 20 januari staat de eerste competitiewedstrijd al voor de deur en dit is een bijzondere. Stadsgenoot PH is dan de tegenstander op Sportport de Schelfhorst.

  Namens Oranje Nassau 1 wensen wij eenieder een gelukkig, gezond en sportief 2024 toe.” ⚽️  👀 Terugblikken en vooruit kijken ON VR1 👀
  Trainer VR1:
  “Nu het eerste deel van het seizoen 2023-2024 erop zit kunnen we vol trots terug kijken op een geweldige reeks wat een 2e plaats heeft opgeleverd,  8× gewonnen en 2× gelijk!

  Als we vooruit gaan kijken doen we dat met veel vertrouwen en zullen ons moeten gaan voorbereiden op tegenstanders die koste wat kost van ons willen winnen en daarmee zorgen dat we geen kampioen worden of de 2e periode gaan pakken!

  De voorbereiding gaat op 6 januari van start met een teambuilding activiteit (padellen en tennissen) om aansluitend op de club wedstrijd beelden te analyseren en daarna deel te nemen aan de nieuwjaarsreceptie!!

  In de maand januari zullen er tevens oefenwedstrijden gespeeld worden en daarmee zullen we klaar zijn voor de 2e seizoenshelft!”