• Terugkoppeling bijzondere ALV 21 april 2022

  De reden voor de bijzondere ALV was meerledig:

  1. Het live bekrachtigen van de eerder niet-live behandelde onderwerpen. Dit was onder andere noodzakelijk voor de correcte notariƫle weg met betrekking tot benoemingen, afsluiten hypotheek en aanpassing statuten.
  2. De mogelijkheid live om een update te geven met betrekking tot het project verduurzaming en de jubilarissen jaar 2021 in het zonnetje te zetten.

  AD A):

  • Bestuursverkiezingen: Bart, Roy, Gerrit en Anja akkoord voor verlenging bestuursfunctie met 2 jaar. Met terugwerkende kracht ook Nick Runhaar stemronde 2020.
  • Cluburen: Akkoord dat per lid 5 uren vrijwilligerswerk ingezet gaat worden. Ook sanctioneren is akkoord. Discussie over wat passende sanctie kan zijn gevoerd. Ideeen/suggesties kunnen bij bestuur aangeleverd worden. Instemming over dat teams die deze verplichtingen niet nakomen, vanuit de vereniging een sanctie krijgen.
  • Statuten: Unaniem akkoord met de wijzigingen. De wijzigingen zijn ook voorgelegd aan de KNVB en die zijn akkoord. Aangezien er geen 2/3 van de leden aanwezig waren, wordt er een nieuwe datum uitgeschreven tussen nu 2 en 4 weken.

  AD B):

  • Toelichting gegeven op project verduurzaming en het proces daar naar toe: LED-veldverlichting, isolatie warmwater-leidingen, scheiding verwarming kantine en kleedkamers, isolatie van de twee pyramides, zonnepanelen en daarbij samenhangende onderzoek om terug te schakelen van grootverbruik-aansluiting naar kleinverbruik-aansluiting.
  • De aanwezige jubilarissen van het jaar 2021 zijn in het zonnetje gezet.

  25 jaar: Huub Krikhaar, Geert Eshuis, Allard Krol en Gerrit Afink

  70 jaar: Jan Binnenmars

  In bestuursvergadering van 28 april 2021 is de nieuwe datum voor de formele tweede ronde goedkeuring statuten vastgesteld op 17 mei 19:30.