• Na een korte onderhandelingsperiode hebben we in ieder geval - in deze coronaperiode - de onzekerheid bij een aantal toekomstige zaken weggenomen, we zijn met een groot aantal trainers overeengekomen dat ze ook komend seizoen ONze teams voorzien van hun kennis, kunde en enthousiasme.

  • Herald Kolner tekent bij als trainer van Vrouwen 1

    In de laatste versie van de ONdertussen heb je kunnen zien dat ondermeer Herald Kolner heeft bijgetekend, waarbij het eerste team van de Dames de route verder kunnen vervolgen die ze succesvol zijn ingeslagen. Herald en zijn staf hebben met bewezen aanpak, passie en drive een flinke boost gegeven aan het niveau, de zichtbaarheid en betrokkenheid van Vrouwen 1. Naast training geven is Herald een echte clubman en betrokken bij vele benodigde vrijwilligerstaken. Het schilderen van diverse items, aanpassing van ballenkarren, opruimen, nou zeg maar ontruimen van diverse verblijven binnen ON, maar zeker ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van het damesvoetbal waarbij er momenteel ook een traject via de KNVB verloopt. Meer over dit ontwikkeltraject van de KNVB en Herald zelf kun je bekijken in één van de komende series van ONdertussen.

  • Jeroen Giesen tekent bij als trainer van Heren 2

    Ook de mannen van Heren 2 - beter bekend als ON2 - hoeven de oefeningen komend seizoen niet zelf te bedenken, zij zullen - wederom - onder de vakkundige begeleiding staan van Jeroen Giesen en zijn staf. Jeroen is afgelopen seizoen begonnen aan deze klus en gaat zijn werk het komende seizoen continueren. Hoe Jeroen terugkijkt op dit - als gevolg van de Coronamaatregelen - seizoen, zijn toekomstvisie en missie met de getalenteerde heren van het 2e team, kun je binnenkort zien. Ook met Jeroen hebben we al een compleet interview mogen afnemen, welke in één van de volgende series van ONdertussen te zien zal zijn.

  • Frank Eeftink tekent nog een jaar bij als hoofdtrainer

    Ook Frank is over de net gekalkte streep en heeft zijn handtekening gezet onder een verlenging. Frank gaat daarmee beginnen aan zijn 3e seizoen als hoofdtrainer bij cvv Oranje Nassau Almelo en begint zo langzamerhand ook al enigszins te vergroeien met de missie en visie van de club. Om dat laatste nog meer gestalte te geven, is de term Frank en Vrij niet meer van toepassing op de heer Eeftink. We hebben in Frank, naast het trainerschap, iemand gevonden die ONs gaat bijstaan bij de herinrichting van het VoetbalTechnischBeleidsplan als ook zal Frank, de huidige trainers een workshop geven om zo samen te gaan naar een eenduidge aanpak van de voetbaltechnische handelingen. Meer details kun je zien in het intervieuw met Frank in ONdertussen, aflevering 2.