• De afgelopen maanden hebben de technisch coördinatoren van de pupillen en junioren met de huidige trainers van onze (selectie)teams gesprekken gevoerd over de invulling voor het komende voetbalseizoen 2020-2021. Deze gesprekken hebben geleid tot een aantal interne verschuivingen en enkele vacatures.

  Eerder berichtten wij al over de aanstellingen van Matthijs Rodijk en Hafid Azhimi voor respectievelijk de teams JO17-1 en JO15-1.

  De laatste vacante positie was het trainerschap van de JO19-1. Het bestuur en de technische commissie zijn verheugd te kunnen melden dat Oranje Nassau voor het komende seizoen Willy de Graaf heeft vastgelegd als trainer voor de oudste jeugselectiegroep.

 • Introductie Willy de Graaf

  Willy is 57 jaar en woonachtig in Delden. Zijn actieve voetbalcarrière speelde zich af bij SV Delden en HVV Hengelo. Bij SV Delden debuteerde hij op 15 jarige leeftijd al in het eerste elftal. Na twee jaar in het eerste te hebben gespeeld bij SV Delden, vertrok Willy op 17 jarige leeftijd naar HVV Hengelo waar hij twee jaar in het eerste voetbalde. SV Delden bleef toch kriebelen bij Willy en dus ging hij op 19 jarige leeftijd weer terug naar zijn oude liefde om daarna nog 16 jaar in het eerste te spelen. Tijdens zijn voetbalcarrière begon Willy zich al meer en meer voor het trainerschap te interesseren. Op 35 jarige leeftijd hing hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen en ging vanaf dat moment vol voor zijn trainerscarrière.

  Willy brengt veel (moderne) voetbal ervaring met zich mee. Zo was hij onder andere trainer bij Rood Zwart B1,  bij Bornerbroek (1e elftal) en recent bij BWO in Hengelo, waar hij de JO17-1 en JO19-1 onder zijn hoede had. Daarnaast maakte Willy deel uit van de TC bovenbouw bij BWO Hengelo. Willy heeft met succes zijn TC3 en TC2 diploma afgerond.

  In de gesprekken heeft Willy de TC overtuigd met zijn voetbalvisie, enthousiasme en drive. Vanuit zijn achtergrond en jarenlange ervaring als trainer bij de junioren alsmede ook de senioren achten wij hem goed in staat om zowel groepen als individuen te begeleiden naar een hoger niveau.

  Willy zal bij zijn trainerschap van de JO19-1 worden geassisteerd door Marc van Rooy, eveneens afkomstig van BWO Hengelo.

 • Overzicht trainers jeugdselectieteams (JO) seizoen 2020-2021

  Na een zorgvuldige evaluatie over de afgelopen seizoen hebben de technisch coördinatoren besloten dat in vergelijking met het huidige seizoen 2019/2020 de teams JO19-2, JO14-1 en JO8-2 niet langer als selectieteam worden aangemerkt.

  De jeugdselectieteams in de JO-teams zullen worden getraind door de volgende trainers: 

   

  Team

  Trainer(s)

  JO19-1

  Willy de Graaf

  JO17-1

  Matthijs Rodijk

  JO17-2

  Emir Antakyali

  JO15-1

  Hafid Azhimi

  JO15-2

  Roald Wind

  JO13-1

  Joep van Heteren

  JO13-2

  Stefan Schuring

  JO12-1

  Ronald van der Velde & Laurens Tukkers

  JO11-1

  Tim Bosch

  JO11-2

  Lars Brughuis

  JO10-1

  Joël Provoost & Jasper de Haas

  JO10-2

  René Horstman

  JO9-1

  Daniel Kroeske

  JO9-2

  Boaz Zappeij & Daan Bosch

  JO8-1

  Luka Schonewille

  Wij wensen onze trainers alvast veel plezier en succes in het komende seizoen.

  Met sportieve groet,

   

  Technisch Coördinatoren Junioren en

   

  Technisch Coördinatoren Pupillen