• Trainingen en wedstrijden

  Jeugdteams
  Alle jeugdteams, dus tot en met JO/MO19, mogen gewoon trainen.

  Seniorenteams
  Seniorenteams mogen trainen, maar met een maximale groepsgrootte van 2 personen en op 1,5 meter afstand. I.v.m. coronadiensten wordt gevraagd aan de seniorenteams om door te geven of ze van de trainingsmogelijkheid gebruik gaan maken. Zonder melding wordt ervan uit gegaan dat er niet getraind wordt.
  Aanmelden kan via voetbalzaken@oranjenassaualmelo.nl

  Oefenwedstrijden jeugd
  Jeugdteams mogen alleen onderling oefenwedstrijden tegen andere Oranje Nassau teams houden. Dat kan alleen op zaterdag. 
  Een oefenwedstrijd moet uiterlijk op de voorafgaande dinsdag 20:00 uur aangevraagd worden via dit formulier op de website (https://www.oranjenassaualmelo.nl/aanvraag-oefenwedstrijd)

  Het wedstrijdsecretariaat maakt een planning en houdt zoveel mogelijk rekening met voorkeurstijden, e.e.a. afhankelijk van beschikbaarheid en het aansluiten van de planning. 

  Op donderdag worden de definitieve tijden, veldindeling en eventuele scheidsrechter bekend gemaakt.
   

  Coronadiensten tijdens wedstrijddagen
  Teams die een oefenwedstrijd spelen leveren samen twee vrijwilligers die bovenstaande taak uitvoeren. Indien er meerdere wedstrijden tegelijkertijd plaatsvinden, zal het wedstrijdsecretariaat deze teams aanwijzen.

  Clubgebouw en kleedkamers
  Tijdens trainingen en oefenwedstrijden is alleen ingang Oost open, zodat er gebruik gemaakt kan worden van het toilet, de verbanddoos beschikbaar is en hoekvlaggen (alleen op wedstrijddagen) beschikbaar zijn. De kleedkamers zijn afgesloten.