• Trainingsschema
  Nog heel even en we mogen weer de wei in! 


  Wensen
  De technische commissie heeft met ''bloed zweet en tranen’’ dit schema in elkaar gezet. En geloof me, met de beperkte aantal velden dat we hebben en groeiend aantal aan seniorenelftallen geen gemakkelijke taak. En met stapels aan verzoekjes, hebben we bijna alle wensen kunnen vervullen, maar helaas niet allemaal...We hopen op jullie begrip dat we niet alle voorkeuren hebben kunnen verwerken.

  Probeer indien je echt in de problemen komt, dit onderling met andere trainers af te stemmen. 


  2 keer in de week trainen!
  Ondanks alle beperkingen hebben we met heel veel puzzelen het wel voor elkaar gekregen dat alle elftallen 2 keer in de week trainen! (behoudens die aangegeven hebben dit niet te willen). Een unicum in de regio waar we trots op kunnen zijn!

  Ingangsdatum
  Het nieuwe trainingsschema gaat 3 augustus in.

  Tijden
  De tijden zijn ook wat veranderd ten opzichte van vorig seizoen.Dit komt mede omdat er nu meer teams zijn, en men graag in het 2e blok ook 1,5 uur wou trainen.

  We hebben wederom 3 blokken, de tijden zijn nu:

  • 1e blok van 17.45 tot 18.45 uur
  • 2e blok van 18.45 tot 20.15 uur
  • 3e blok van 20.15  tot 21.45 uur 

  Kleedkamerindeling
  Voor wat de kleedkamer indelingen betreft, hier zijn we vanwege de corona protocollen nog mee bezig. Dus voor alsnog kan men zich niet douchen en of omkleden bij Oranje Nassau. Indien er hierover meer bekend is,  publiceren we aansluitend ook de kleedkamer indelingen. 

  Vragen?
  Voor eventuele vragen (andere data/tijden onderling regelen) kunt u een mail sturen naar: tcjunioren@oranjenassaualmelo.nl

  Wij wensen jullie allemaal een gezond en sportief seizoen toe.