• Omdat er toch heel wat vragen binnenkwamen en komen over het nieuwe trainingsschema en bijbehorend hoe / wat  / waar en met name waarom, hebben we de vraag op het bordje van de makers gelegd en antwoord ontvangen:

 • Beste leden van de pupillen,

  Er is de afgelopen periode wat ruis geweest omtrent het trainingsschema.  Bij deze een korte uitleg:

  Het is de bedoeling dat de niet-selectieteams nog in de oude samenstelling en volgens het nieuwe alternatieve trainingsschema (https://www.oranjenassaualmelo.nl/update-nieuw-trainingsschema/) 1 keer per week blijven trainen, dit vanaf maandag 8 juni tot 4 juli.

  Daarnaast een korte uitleg waarom de selectie-teams in de komende twee weken, twee keer trainen plus 2 keer extra op zaterdag.

  In de afgelopen jaren waren de selecties al bekend en de niet- selecties nog niet.  
  Nu is het andersom en weten de niet-selecties waar ze aan toe zijn. 

  Op dit moment moet er nog bepaald worden wie in welke selectie komt. Dit kost de trainers tijd om iedereen eerlijk te zien. Daarnaast zitten er ook spelers bij de selectie die vanuit de scouting / advies trainers / het invullen van Talento zijn toegevoegd uit de niet-selectie. 

  Door de Corona maatregelen hebben zij nu extra de kans om zich aan de nieuwe trainers te laten zien, dit kon daarvoor niet. 
  In andere jaren zouden de betreffende spelers al eerder samen getraind hebben. Helaas is dit door Corona dit jaar anders uitgepakt. 

  Samengevat: de selectie-teams trainen t/m zaterdag 13 juni drie keer en gaan daarna 1 keer per week trainen. 1 keer per week trainen door alle teams (selectie en niet-selectie) geldt alleen voor de pupillenteams (t/m 12 jaar)

  Omdat het niet mogelijk is om meerdere trainingsschema’s te publiceren, stond alles in 1 bestand. 

  Dit had inderdaad boven het trainingsschema vermeld kunnen worden, maar dat is niet gebeurd.

  Hopende jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd.

  Voor aanvullende vragen kun je terecht bij je coördinator.

  Namens de technische commissie.