• Update Coronavirus en maatregelen maandag 23 maart

  Beste allen,
  zoals de meesten van jullie hebben gehoord / gelezen zijn er aangescherpte maatregelen welke oa aangeeft dat tot 1 juni  alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen zijn verboden.

  Overtredingen geconstateerd
  Helaas zijn er de afgelopen week toch personen geweest die, ondanks de noodverordening, ondanks dat alle hekken gesloten zijn, het toch nodig vonden om (in groepsverband ook nog eens) ONs terrein te gebruiken om te voetballen. We begrijpen de verleiding om lekker te ballen op ONs mooie complex maar het mag simpelweg niet, sterker het is verboden!
  Eén van de nieuwe maatregelen welke het kabinet heeft genomen is een uitbreiding van de genoemde noodverordening, welke ook inhoudt dat de gemeente bij groepsvorming en mogelijk negeren van de 1,5 meter afstand, wat feitelijk erg lastig is bij voetballen, ook op ONs complex zal gaan handhaven en overgaan tot het uitdelen van boetes.

  Maatregelen getroffen
  Afgelopen zaterdag hebben de leden van het bestuur het terrein voorbereid en alle goals bij elkaar gezet en deze zijn nu voorzien van sloten, om gebruik in de periode van de noodverordening te voorkomen.

  Spoedoverleg bestuur
  Als bestuur hebben we morgen (dinsdag 24 maart) een spoedoverleg (via video) om te door te nemen welke gevolgen dat heeft voor ONze leden, ONze vrijwilligers, ONze trainers, de competities danwel voor ON als vereniging als geheel en welke besluiten we zullen moeten nemen om de schade te (kunnen) beperken voor ONs allemaal.

  KNVB
  ONze verwachting is dat de KNVB morgen ONs en de rest van voetballend Nederland zal inlichtingen welke maatregelen zij nemen en welke mogelijke scenario's er zullen zijn.

  Zodra er meer informatie is zullen we jullie dat zsm melden.

  Voor nu, blijf zoveel mogelijk thuis, blijf fit en gezond en als je je verveelt, doe mee met de challenges en tot snel.

  #staystrONg #stayathome #staysafe #zonderJOUgeenONs