• Update Corona; senioren en mini’s gaan ook weer trainen
  De regering kwam vorige week met een verdere versoepeling van de Coronamaatregelen. Dat houdt onder andere in dat de seniorenteams onder de bekende 1,5m-restrictie ook weer mogen gaan trainen. Dat kwam als een positieve verrassing, maar het vergt natuurlijk ook weer enige voorbereiding, het organiseren van de trainingen voor de jeugd volgens de veiligheidsprotocollen was immers net ingeregeld.

  Senioren
  Bij alle seniorenteams is geïnformeerd of ze alweer willen trainen en zo ja vanaf elke datum. Daar is het trainingsschema nu op aangepast.

  Mini's weer in het veld
  Ook de mini’s kunnen weer starten, maar die verschuiven in overleg van woensdag naar de vrijdag. Op die manier voorkomende we kruisende groepen (voorwaarde in de veiligheidsprotocollen) van de BSO en onze mini’s. Daar staat tegenover dat de mini’s een half uurtje langer kunnen trainen van 15:30 tot 17:00. Op deze groep staan extra begeleiders zodat de kleinste ON’ers veilig begeleid kunnen worden van het trainingsveld naar de uitgang aan het einde van de training.

  Old Starts en Turnvereniging Achilles en BVO Heracles
  De Old Stars starten aanstaande woensdagmorgen weer op. Turnvereniging Achilles maakt voor een deel op vrijdag en zaterdag gebruik van veld 6 en BVO Heracles maakt voorlopig door de week overdag gebruik van ONze velden. Best druk dus op ons complex.

  Update trainingsschema
  Het bijgevoegde trainingsschema geldt tot 6 juni. 

  Voor de periode van 8 juni tot 4 juli komt er nieuw trainingsschema.

  • Selectieteams junioren (JO13 t/m JO19) trainen vanaf 18 mei zoveel mogelijk met de teamindeling voor volgend seizoen. 
  • De pupillenselecties (JO8 t/m JO12) starten vanaf 2 juni in de nieuwe samenstelling. 
  • Alle overige teams kunnen desgewenst tot 4 juli blijven trainen in de huidige teamsamenstelling onder voorbehoud van de beschikbaarheid trainingsruimte vanaf 8 juni.
 • Toezichthouders
  De toezichthouders die elke avond nodig zijn om zijn om aan de veiligheidsprotocollen te voldoen, maken best lang shifts (4 uur). In het begin hebben we daarvoor gekozen, omdat iedereen bij de eerste ‘dienst’ ook geïnstrueerd moest worden. Nu er meer mensen bekend zijn met de protocollen en dus ook instructie kunnen geven, gaan we de diensten opknippen in blokken van 2 uur. 

  Dan zijn er dus wel meer vrijwilligers nodig om het rooster te vullen. Doordat de diensten korter zijn, hopen we dat er zich meer mensen aanmelden om een dienst te draaien. 
  Aanmelden kan bij Anja ter Beek bestuur@oranjenassaualmelo.nl
  LET WEL ZONDER TOEZICHTHOUDERS KUNNEN WE NIET TRAINEN

   

  Trainingsstop
  Van 4 juli tot en met 2 augustus is er trainingsstop.

  Bestuur en ONze toekomst
  Naast het organiseren van het hervatten van het trainen onder veilige omstandigheden zijn we met het bestuur ook bezig met de toekomst en wel in de volgorde: Overleven, kosten drukken en investeren.

  De penningmeester maakt deze maand de balans op over het afgelopen seizoen. De verschillende compensatieregelingen zullen bij lange na niet voldoende zijn om de gederfde inkomsten op te vangen. Het verschil zal uit onze reserves aangevuld moeten gaan worden. Voor dit seizoen kan dat nog, maar we moeten ook verder kijken.

  Er wordt dan ook gewerkt aan de uitwerking van verschillende scenario’s (kantine open in augustus of pas later, een tweede lock-down in herfst etc). Naar aanleiding daarvan  kunnen we bepaalde acties ondernemen om de kosten daar zoveel mogelijk op aan te passen.

  We hopen natuurlijk dat we weer zo snel mogelijk weer gewoon mogen voetballen en de kantine weer open kan.

  Stilstand is echter ook achteruitgang/regeren is vooruitzien. Daarom loopt het plan om te verduurzamen en kwalitatief te verbeteren ook door. Wanneer daar meer over bekend is, zullen we dat natuurlijk voorleggen in de ALV.
   
   

  Vragen aan het bestuur je kun je altijd stellen via de mail bestuur@oranjenassaualmelo.nl.

   

  Stay safe.

   
  Bart Monster
  Namens bestuur Oranje Nassau