• Regiocup
  De Regiocup gaat eindelijk van start voor de teams tot O17. ’s Ochtends is het gelijk volle bak bij ON met 11 wedstrijden met de aanvangstijd van 08:30. Gevolgd door nog 13 wedstrijden deze zaterdag.

  Maatregelen
  Hoewel het aantal positieve besmettingen daalt en er enkele versoepelingen zijn doorgevoerd, is het virus nog steeds onder ons en zijn er nog beperkende maatregelen van kracht.

  Coronawacht
  Bij de toegangspoort blijft de Coronawacht van toepassing. Alleen spelers en begeleiders van de teams mogen bij de wedstrijden aanwezig zijn.

  Gastteams
  De tegenstanders/gastteams ontvangen, uiterlijk donderdag, van ons wedstrijdsecretariaat het protocol welke wij bij ON hanteren.

  Gastteams mogen alleen per team (en dus niet binnendruppelen) het terrein op met hun begeleiders, ouders met rijdienst behoren daarbij.
  Per pupillenteams O8,O9,O10 worden er maximaal 15 personen toegelaten en voor O11,O12 maximaal 18 personen, voor junioren maximaal 22 personen. Dat is inclusief de spelers.

  Uit spelen?
  Wanneer een ON-team uit speelt, doet met er verstandig aan om van tevoren het protocol van die vereniging even te lezen om teleurstellingen te voorkomen. Het protocol staat vaak opgenomen in de voetbal.nl-app.

  Keuken en terras
  De keuken en het terras zijn open voor spelers en begeleiders. De keuken heeft nog een beperkte kaart. Met name dagverse producten zijn nog niet verkrijgbaar. Het terras en keuken sluiten om 17:30.


  Douches en kleedkamers
  De douches en kleedkamers blijven uit voorzorg gesloten.


  Nationale voetbaldag
  Volgende week zaterdag 12 juni, is er naast de Regiocup ook de Nationale Voetbaldag voor de mini’s (en vriendjes en vriendinnetjes) en een aantal oefenwedstrijden. Met de ervaringen van komend weekend, kunnen aanvullingen plaatsvinden op het protocol. Deze zullen gedurende de week dan weer gepubliceerd worden.