• Voorbeschouwing Oranje Nassau - Vroomshoopse Boys

  Na wederom een onderbreking van twee weken, staat er zaterdag weer een wedstijd op het programma. ON ontvangt nummer 5 op de ranglijst, Vroomshoopse Boys. In de 1e seizoenshelft ontmoetten de ploegen elkaar in Vroomshoop. Na een 1-0 ruststand werden de punten alsnog eerlijk verdeeld, na een laat doelpunt van Thijs Hindriks.

  Na de winteronderbreking zijn de resultaten van de Boys wisselend te noemen. Afgelopen zaterdag werd er knap gewonnen van Tubantia met 4-0 en ook Den Ham moest er een aantal weken geleden aan geloven (5-0). Toch werd er ook tweemaal op rij verloren tegen laagvliegers Enter Vooruit en FC Meppel. Hierdoor moet de ploeg een pas op de plaats maken in de strijd om de nacompetitieplekken.

   

  Oranje Nassau - FC Meppel (2-1)
  De laatste wedstrijd van ON werd fortuinlijk gewonnen met 2-1 van FC Meppel. Na een 0-1 achterstand werd in de laatste 10 minuten van de wedstrijd alles uit de kast getrokken om alsnog een overwinning uit het vuur te slepen. Invaller Kamphuis zorgde met zijn eerste balcontact voor de 1-1 na een prachtige pass van Sandikci. Hindriks wist enkele minuten later na goed doorgaan van invaller Pattipeilohy en Ponsteen, de 2-1 tegen de touwen te schieten.

  Waar de Boys een aantal weken geleden in hun wedstrijdverslag aangaven dat ze de titelaspiraties kunnen laten varen, willen de oranjehemden zich zo snel mogelijk veilig spelen. Bij een overwinning zal de 5e positie op de ranglijst worden overgenomen van de Boys en worden er goede zaken gedaan om nog meer afstand te nemen van plek 9.

  Aftrap a.s. zaterdag om 15:00 op sportpark de Ossenkoppelerhoek. Tot dan!

  Voor programma, uitslagen en standen: bezoek de teampagina van ON 1 >>