• Sneeuw? Weekje rond kerst en dan hop weer naar 20 graden....dat lijkt me wel lekker.....
  ONdanks dat iemand de data van kerst vermoedelijk verkeerd in de agenda heeft staan, komt deze geste aardig uit... Stonden we vorige week nog met thermo kleding aan met z'n allen massaal op het ijs, komende week mogen we weer met korte broek en t-shirt de wei in!

  De trainingen worden hervat!

  Helaas geen leuke tripjes naar een warm vakantieoord deze voorjaarsvakantie, maar wel een vakantie die zijn of haar naam eer aan doet. Met gemiddeld 17 graden wordt het een heerlijke week om de noppen weer te testen en de kunstgraskorrels na afloop te verspreiden door het hele huis, want hé, waarom zou dat alleen bij ONs thuis zo zijn.... 

  Er zijn wel twee maren....

  De sneeuw en kou zijn dan wel het land uit, die ellendige Corona inclusief avondklok nog steeds niet, en dus zitten we, net als voor alle sneeuw en ijspret, nog met een aantal beperkende maatregelen.

  Tijdens de avondklok trainen we tot maximaal 20:30 uur
  De trainingen kunnen alleen doorgaan als alle coronadiensten gevuld zijn. Grote voordeel is dat je nu je coronadienst niet in die vieze kou of regen hoeft te doen, want dat weer hebben we de komende week niet!!

  Zonder coronadienst geen training

  Dus meld je aan voor een coronadienstje en je kind, kleinkind, buurjongen, buurmeisje, neefje, nichtje of volledige onbekenden kunnen trainen dankzij jouw vrijwillige inzet, topper!

  https://www.oranjenassaualmelo.nl/coronadienst