• Beste Ouders,

  Namens de Kantinecommissie (Bar en Keuken) van ON doen we een wat ongebruikelijk, maar helaas noodzakelijk, verzoek aan jullie… 
   
  We hebben jullie hulp nodig als vrijwilliger achter de bar of in de keuken! Dus, wie o wie wil ons af en toe helpen met een bar- of keukendienst te draaien?
   

  Zoals bij de meeste clubs draait de kantine op basis van de inzet van vrijwilligers. Bij ONze club is dat niet anders. Nu het normale verenigingsleven weer een beetje op gang begint te komen (en daar zijn we blij mee!) betekent dit ook dat de kantine weer dagelijks open zal zijn. En daar hebben we jullie inzet ook bij nodig.

  We vragen jullie inzet uitsluitend voor de zaterdagen. Dat is namelijk de dag waarop jullie kinderen vaak op de club te vinden zijn.
   
  Het gaat dan om de zaterdagochtend vanaf 07:30 bij de bar en vanaf 09:00 bij de keuken. Wat houdt het in? Achter de bar betekent het in de ochtend vooral koffie en ranja schenken. In de middag is het veelal frisdrank en biertjes. In de keuken is het vooral broodjes, snoep en snacks verstrekken. Jullie worden uiteraard ingepland met een ervaren bar- of keukenmedewerker. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zul je ongeveer eens in de 6 weken een dienst draaien zijn. Eén dienst is 2,5 uur. Zodat we met 4 shifts de hele zaterdag kunnen afdekken.
   
  Hoe meer aanmeldingen hoe beter! Maar als vanuit ieder jeugdteam één ouder zich aanmeldt, dan hebben we al bijna voor het hele jaar de bezetting rond! Mogen we rekenen op jullie medewerking?
   
  Aanmelden voor barwerkzaamheden kan bij Barbara Lagcher (06-51810851) of voor keukenondersteuning bij Sandra Schonewille (06-54950192).
   
  Alvast heel erg bedankt voor jullie opgave! 

  Kantinecommissie cvv Oranje Nassau Almelo